Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δήλωση της κ. Όλγας Γεροβασίλη για την ορκομωσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.


Σήμερα, με ειλικρινή σεβασμό στην παράδοση, την φιλοσοφία, την πνευματικότητα και τον κοινωνικό ρόλο της θρησκείας, επιλέξαμε να τονίσουμε τα πολιτικά χαρακτηριστικά του ρόλου του εκλεγμένου Συμβούλου και του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, να επισημάνουμε την βαθιά ατομική ευθύνη των δημόσιων προσώπων και να επαναφέρουμε στην πολιτική ζωή -φιλοδοξώντας να την αποκαταστήσουμε και να την υπερασπιστούμε- την σοβαρότητα  της δημόσιας αυτοδέσμευσης. Ως αποδεικτικό της ύπαρξης και προάσπισης των αξιών, των αρχών και της κοινωνικής και δημοκρατικής συνείδησης καθεμιάς και καθενός συμβούλου της Περιφέρειας Ηπείρου. 
   Ο ρόλος του συμβούλου είναι πολιτικός, η δουλειά μας τα επόμενα χρόνια στο Περιφερειακό συμβούλιο θα είναι πολιτική και γι αυτά θα κρινόμαστε απ´ τους συμπολίτες μας Ηπειρώτες καθημερινά στη διάρκεια της θητείας μας, τόσο σαν συλλογικότητες όσο και ατομικά. 
   Αυτά είναι οι βάσεις της σημερινής δημόσιας  αυτοδέσμευσης των ανδρών και γυναικών της παράταξής μας. 
   Μια δέσμευση απέναντι στους συμπολίτες μας, που αποτελεί την σοβαρότερη εγγύηση για τις μάχες  που θα δώσουμε για περισσότερη και βαθύτερη ισονομία, διαφάνεια και δημοκρατία, μέσα κι έξω απ´ το συμβούλιο. 
   Είναι η υπεύθυνη δήλωσή μας για ισχυρό, αποτελεσματικό και ανυποχώρητο μέτωπο, που θα αποκαλύψει, θα απομονώσει, και θα αποδυναμώσει τις δυνάμεις που καλλιεργούν το μίσος, τον φόβο και τον φασισμό. 
   Για διαρκή αγώνα ανατροπής των δυνάμεων που καλλιεργούν και εντείνουν την ανασφάλεια, την φτώχεια και τη δυστυχία στον λαό της Ηπείρου, υπερασπίζοντας την "ανάπτυξη" των λίγων και φροντίζοντας με καθε τρόπο για την αύξηση της ισχύος και των κερδών τους.

30/8/2014

Όλγα Γεροβασίλη
επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: