Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Καραγκιόζικα 2014 στην Φιλιππιάδα του Δ. Ζηρού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιτυχία.
Δυστυχώς υπήρξαν κάποιοι που αν και παράστησαν τους υποστηρικτές στην πράξη με κάθε μέσο τους επιδίωξαν τον υποβιβασμό και την αποτυχία της εκδήλωσης.
Ο κ. Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού (που μας αποχαιρετά…) απαξίωσε την εκδήλωση όπως είχε κάνει και αρχικά όταν ξεκινήσαμε το δρώμενο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ το 2012… έτσι μερίμνησε και μας άφησε χωρίς πατάρι (παρά την παράκληση να μας το προσφέρει όπως αυτό βεβαιώνετε με την από 20-06-2014 αίτηση μας στον Δ. Ζηρού) νομίζοντας ότι έτσι θα εκδικηθεί για την πτώση της δυναστείας του που ήθελε να προάγει εις στον αιώνα των αιώνων… και που τελικά δεν το κατάφερε… καταλήγοντας να επιδείξει της ισχύ του (που νομίζει ότι είχε… και που πλέον περνάει στην ιστορία των αδρανών του Δήμου…) ενάντια όχι μόνο στην Κοινωφελής Εκδήλωση μας αλλά και στο Κοινό της.
Ευτυχώς όμως που ο Καραγκιόζης γεννήθηκε στο χώμα και επειδή δεν το ξέχασε παρουσίασε και προσέφερε στο χώμα ακόμα και χωρίς το πατάρι...
Ο αποχαιρετών Δήμαρχος… επισφράγισε τα γραφόμενα μου τόσο με την προκλητικότητα της μη παρουσίας του στην εκδήλωση μας όσο και με την ακαταδεξιά του να μας ευχηθεί έστω και τηλεφωνικά την καλή επιτυχία (αφού δεν μας χρειάζεται για ψήφους πλέον…).
Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη από την πρώτη παράσταση στην Παλαιά Φιλιππιάδα όπου αν και έγινα δέκτης ειρωνείας και δυσαρέσκειας (από κάποιους <<γνωστούς – αγνώστους>>… για την επιλογή μου της εκεί παρουσίασης αφού θεώρησαν ότι η Π.Φιλ. είναι παρακατιανή…) εγώ αδιαφόρησα αυτών απορρίπτοντας τον ρατσισμό και τον φασισμό τους εις βάρος των συμπολιτών μου. Στάση που μου προσέφερε την εκτίμηση και της συμμετοχή του κοινού μου που γέμισε τόσο τις καρέκλες όσο και τον περιβάλλον χώρο του Ι.Ν της Παναγίας που ήταν και ο χώρος διεξαγωγής.
Ο ίδιος κόσμος αλλά και πλήθος άλλων συμπολιτών μου, φίλων της Κοιν. Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού τόσο από τον Δ. Ζηρού όσο και από την ευρύτερη περιοχή γέμισε τις κερκίδες της Πλατείας Τσιμέντων που παρουσιάστηκε η δεύτερη και τελευταία μας παράσταση με μάλιστα ικανοποιητική την διάθεση τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως & Πρεβέζης.
Για την πραγματοποίηση της σειράς εκδηλώσεων ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2014 οφείλω και από καρδιάς ευχαριστώ…
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας της Ι.Μ. Νικ. & Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο, για την Άδεια του και την Ευλογία του να μας επιτρέψει να ενισχύσουμε το Θεάρεστο Έργο του Κοιν. Παντοπωλείου της Ι.Μ. Νικ. & Πρεβέζης.
Τον ΦΙΛΟ μου Πάτερ Ελευθέριο Χαραλαμπίδη που πάντα με την ειλικρινή αγάπη του με στηρίζει σε κάθε μου κίνηση.
Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δ. Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή που τηλεφωνικά μας ευχήθηκε τα καλύτερα και που για λόγους ανωτέρας βίας δυστυχώς δεν κατάφερε να βρεθεί παρόν.
Τους χορηγούς της εκδήλωσης μας και ειδικά το Souper Market ΒΡΩΣΙΣ που μας ενίσχυσε με κάθε τρόπο αλλά και με επιπλέον τρόφιμα υπέρ του Κοιν. Παντοπωλείου της Ι.Μ. Νικ. & Πρεβέζης.
Τον καλό μου φίλο Μιχάλη Σταμάτη από την Καμπή Άρτας που συνέδραμε την πρώτη μας παράσταση με το δρώμενο της Αστροπαρατήρησης ως ερασιτέχνης αστρονόμος.
Την ομάδα TSIATSOS TEAM και ειδικά το παλιό μου φίλο Βασίλη Τσιάτσο εκπαιδευτή TKD με 5 DAN όπου ανιδιοτελώς συμμετείχε στην δεύτερη παράσταση με επίδειξη Πολ. Τεχνών.
Τα Μ.Μ.Ε (εφημερίδες, Blog, ιστοσελίδες κλπ…) που μας κάνανε γνωστή τόσο την εκδήλωση μας όσο και το παρόν Δελτίο Τύπου.
Τους Χορηγούς Επικοινωνίας μας τον τηλεοπτικό σταθμό ARTA TV και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΜΕΛΩΔΙΑ 101,1 και ORANGE 96.
Τους αφανείς ήρωες που επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι.
Επίσης όλους εκείνους που δεν μας βοήθησαν αν και μπορούσαν, όλους εκείνους που ήθελαν να αποτύχουμε, όλους εκείνους που με κάθε τρόπο αντί να μας καταρρίψουν όπως ήθελαν εν τέλει μας ανέβασαν.
Τον Δήμο Ζηρού και ειδικά τον κ. Δήμαρχο που απέρχεται και που μας αποχαιρέτησε χαρίζοντάς μας κακίες, αδιαφορία, εγκατάλειψη και πίκρα… Θα τον θυμόμαστε και θα τον μνημονεύουμε όπως το επέλεξε…
Κλείνοντας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εσάς που είσαστε ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ τόσο για την παρουσία σας όσο και για την προσφορά σας στο Κοιν. Παντοπωλείο της Ι.Μ. Νικ. & Πρεβέζης.

Δεσμεύομαι ότι και του χρόνου θα συναντηθούμε στα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2015 ελπίζοντας και καλώντας τον νεοεκλεγέν Δήμαρχο κ. Νίκο Καλαντζή να είναι ο Αρωγός μας και ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ ο Μέγας Χορηγός μας έτσι που να δώσουμε στην Φιλιππιάδα αλλά και στον Δήμο μας ευρύτερα μια άλλη όψη Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ.

Με εκτίμηση
Γιώργος Ηπειρώτης
(Διοργανωτής – Καραγκιοζοπαίχτης)
(Κιν: 6971648710)

Δεν υπάρχουν σχόλια: