Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Καταχειροκροτήθηκε το 14ο Φεστιβάλ Παράδοσης και Πολιτισμού Πρέβεζας, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας

Φεστιβάλ Παράδοσης και Πολιτισμού για 14η χρονιά..

Με την παράδοση να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε και φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Πρέβεζας που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας.

IMG 8919


Σε πείσμα των καιρών, όπως επισήμαναν και οι διοργανωτές, ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας στηριζόμενος αποκλειστικά στη βοήθεια και στις χορηγίες συμπολιτών και επιχειρηματιών που αγαπούν τον πολιτισμό, διοργάνωσε και φέτος το Φεστιβάλ και άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της Πρέβεζας, προωθώντας για ακόμη μια χρονιά την ιδέα της ειρήνης, της φιλίας, της συναδέλφωσης αλλά και της αλληλεγγύης των λαών του κόσμου μέσα από το χορό και τη μουσική.

IMG 8951

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Γιάννης Θάνης καλωσόρισε τα χορευτικά και τους θεατές σημειώνοντας πως ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας παρά τις δυσκολίες συνεχίζει και θα συνεχίζει να βάζει το δικό του λιθαράκι στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού κ. Κορωναίος παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες.

IMG 9163

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας, ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών & Ποντίων Πρέβεζας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας, το Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας και το χορευτικό "Kud Nikola Jonkov Vapcarov" που ήρθε από τα Σκόπια.
Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: