Με επικοινωνιακή πολιτική τύπου αναψυκτηρίου του συγχωρεμένου Αλκη Στέα, οι 3 απερίγραπτοι τύποι, οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας-αρρωστημένοι κρατιστές και υπερασπιστές του πελατειακού κράτους-οδηγούν την χώρα στα βράχια


Εφθασαν πριν λίγες ώρες οι σαρδανάπαλοι του Μαξίμου με την βοήθεια των πολυδανεισμένων μηντιαρχών να διαδίδουν ότι εξεδίωξαν την Τρόικα και πλέον δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Αθήνα. Αντ΄ αυτού ένα μπουλούκι άχρηστων ιθαγενών υπουργών θα συναντηθούν με τους Τροικανούς στο Παρίσι.

Το blog μας, από την πρώτη στιγμή, γελοιοποίησε την επικοινωνιακή παπάρα της κυβέρνησης κάνοντας αναφορά στην συλλεκτική ερωτική σκηνή του Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι με το πήδημα των πρωταγωνιστών της με την χρήση βουτύρου σε ρόλο βαζελίνης.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η ίδια η Κομισιόν να διαψεύσει την επικοινωνιακή παπάρα της κυβέρνησης των σαρδανάπαλων οι οποίοι 4 χρόνια τώρα αρνούνται να κάνουν μεταρρυθμίσεις και να ακουμπήσουν τους διορισμένους κομματικούς στρατούς τους. Την ίδια στιγμή έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους Ευρωπαίους κάνοντας πέτσινες μεταρρυθμίσεις που δεν αντέχουν στο φως της μέρας.




Την κυβερνητική λογική του κρατισμού ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση του οποίου όλοι πολύ σύντομα μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Οι άθλιοι κρατιστές της κυβέρνησης και της Κουμουνδούρου, ξεπερασμένοι τεχνολογικά από την εποχή τους, παραπαίμπουν σε υπαλλήλους της Εφορίας Πρέβεζας με τα γκρι δερμάτινη επένδυση στους αγκώνες των σακακιών-κάτι τέτοιους τύπους έβλεπε ο Καρυωτάκης και πάθαινε κατάθλιψη.

Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας κολλημένοι στην εποχή του Αρακέν Ντεμέλο και της Άννας Βίσση κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες της ημιθανούς χώρας.

Την ίδια στιγμή κοιτάζεις και τα υπόλοιπα σούργελα και απελπίζεσαι. Η Σπυράκη διορίζει τον γιο του Ζαγορίτη, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής τις κόρες τους, ο Μαριάς τον γιο του και η Καιλή την αδελφή της. Είναι αυτό που λένε φτύνω κάτω, φτύνω τα γένια μου, φτύνω πάνω, φτύνω τα μούτρα μου.




Την ώρα που η Αθήνα επιβεβαιώνει πως η επόμενη αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής θα ξεκινήσει από το Παρίσι, στις 3 Σεπτεμβρίου, οι Βρυξέλλες δηλώνουν επισήμως άγνοια για την εξέλιξη αυτή.

Σχολιάζοντας σήμερα τις χθεσινές πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου, τόνισε πως τα κλιμάκια θα έρθουν κανονικά στην Αθήνα, περί το Σεπτέμβριο.
Ο αρμόδιος για το ελληνικό πρόγραμμα εκπρόσωπος, Αντουάν Κολομπανί, ξεκαθάρισε ότι το προσωπικό της Κομισιόν δεν έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε οτιδήποτε άλλο, δεν γνωρίζει για καμία παράλληλη διαδικασία στο Παρίσι ή αλλού και ουδείς στις Βρυξέλλες δεσμεύεται για συνοπτικές διαδικασίες, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κολομπανί είπε: «Όπως γνωρίζετε, ο επόμενος έλεγχος της τρόικας θα γίνει στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου».

Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις περί συνάντησης στο Παρίσι, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι: «η Κομισιόν δεν γνωρίζει για καμία τέτοια συνάντηση».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει αίτημα της ελληνικής πλευράς για ειδική μεταχείριση» και πως «δεν μπορεί κανείς να δεσμευθεί από τώρα για το πόσο θα διαρκέσει ο επόμενος έλεγχος του ελληνικού προγράμματος».

Tελικά πόσο καραγκιόζηδες είναι αυτοί οι παλιάτσοι πολιτικοί μας;