Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο "μεγαλοεπενδυτής" του Τσίπρα με πινακίδες αυτοκινήτου Βουλγαρίας!


Είμαστε βέβαιοι πως ακόμη θυμάστε τον άγριο καυγά που ξέσπασε την περασμένη βδομάδα στην Βουλή, μεταξύ Τσίπρα και Βενιζέλου για την επένδυση εταιρείας Ενέργειας Γερμανικών συμφερόντων (υποτίθεται) για την οποία «ενδιαφέρθηκε» (υποτίθεται) και ο μεγάλος και τρανός Άκερμαν της Deutsche Bank - όχι ο Ζόζεφ (όπως αποδείχτηκε τελικά) αλλά κάποιος συνονόματος του.


Ο Lykavitos μάλιστα ήταν από τους πρώτους που ανέδειξε ποια είναι τελικά η διαβόητη "Deutsche Aeolia", ποιοι είναι οι έλληνες μέτοχοι της και γιατί υπήρξε τόσο μεγάλη. πρεμούρα και «ενδιαφέρον» προσωπικά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. (δείτε εδώ)

Σήμερα ίσως σας έχουμε και μια πικάντικη λεπτομέρεια για αυτή την υπόθεση, που - αν μη τι άλλο- δείχνει και τον «χαρακτήρα» των ανθρώπων της εν λόγω εταιρείας αλλά και την «πατριωτική» τους στάση.

Αφού όπως μας σφυρίξανε ο βασικός μέτοχος της "Deutsche Aeolia" κυκλοφορεί στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας με το θηριώδες αστραφτερό, υβριδικό του τζιπ, το οποίο βεβαίως, βεβαίως φέρει πινακίδες. Βουλγαρίας- και όχι Ελλάδος- για να γλιτώσει (προφανώς) τον φόρο πολυτελείας που θα έπρεπε να καταλάβει στο ελληνικό δημόσιο!

Αυτός λοιπόν είναι ο «μεγαλοεπενδυτής», με την τεράστια. εθνική φορολογική συνείδηση που υπερασπίστηκε με τόσο πάθος ο «σύντροφος» Αλέξης στην Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: