Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

"Πολιτική" του τουρκικού κράτους η εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!

slide_248905_1480375_free

Οι τουρκικές αρχές έστελναν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο Ελλήνων πολιτών που τους "διευκολύνουν". Εκτός από το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου, υπάρχει εμφανέστατο θέμα συνεργασίας ελληνόφωνων με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.


Απίστευτες αποκαλύψεις Τούρκου δουλέμπορου



Μια αλήθεια που πολλοί έλεγαν χαμηλόφωνα, ομολόγησε στην τουρκική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Zaman, Τούρκος δουλέμπορος. Όπως αποκαλύπτει, το Λιμενικό Σώμα της γειτονικής χώρας έπαιρνε μίζες για να βοηθάει παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα, ένα γεγονός για το οποίο η ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από την τουρκική πλευρά.

Η δράση αυτή του τουρκικού κράτους είναι εχθρική πράξη, γεγονός που καθιστά ανεύθυνη την οποιαδήποτε συζήτηση για "συνεργασία" με ένα κράτος που προβαίνει σε πληθος εχθροπραξιών. Εδώ όμως υπάρχει και το μείζον θέμα της ανθρωπιστικής τραγωδίας, όπου χιλιάδες (εκ των πραγματικών προσφύγων οι περισσότεροι), δολοφονούνται στο Αιγαίο από τους Τούρκους δουλέμπορους, την ίδια στιγμή που η "διεθνής κοινότητα" και κάποια ανδρείκελα τύπου Σόρος κλείνουν τα μάτια στην γενοκτονία! Τέτοιο "ενδιαφέρον" για τους μετανάστες.

Είναι γεγονός πάντως, πως πολλές φορές είχαν έρθει στην επιφάνεια σχέσεις αξιωματούχων με τους δουλεμπόρους, που αποδεικνύουν πως το δόγμα Οζάλ καλά κρατεί, ακόμα στην Τουρκά. Ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, το είχε δηλώσει ξεκάθαρα άλλωστε. "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες - θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά". Εν προκειμένω, χρησιμοποίησαν τους μετανάστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: