Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η κοροιδία της κοινωνίας.



Ακόμη και για την προωθούμενη άδεια σε επαγγελματικά αυτοκίνητα πολλών θέσεων για λειτουργία εκτός πόλεων και ιδίως σε τουριστικές περιοχές διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες ταξί.

Ζητάνε λοιπόν την επέκταση των υπαρχόντων αδειών τους σε 20πλάσιες γεωγραφικά αποστάσεις ώστε να μην μπορεί κανένας να πάρει νέα άδεια για μεταφορά επιβατών για τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα πολλών θέσεων.

Βεβαίως δεν έχουνε κανένα αντίπαλο στην Ελλάδα. Τα ταμπού εξισώνουν τη λέξη απελευθέρωση επαγγελμάτων με κάτι το αρνητικό (ενώ η ανεργία είναι +22%) ενώ ταυτόχρονα οι άνεργοι δεν έχουν ιδέα και ούτε τους ενδιαφέρει φαινομενικά το θέμα και γενικά κανένας δεν αντιδράει σε αυτή την τριτοκοσμική κοινωνία που ζούμε. Ούτε καν οι ζημιωμένοι λόγω γενικής αποβλάκωσης.

Και στο τέλος δεν αποκλείεται, τώρα προεκλογικά ιδίως, και με τον λαϊκισμό που διακρίνονται όλοι οι πολιτικοί μας, όχι μόνο να μην απελευθερωθεί η ιδιοκτησία ταξί αλλά να ευχαριστήσουν κιολας τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες ταξί, επειδή πέρυσι πετούσαν στα κεφάλια τουριστών σιδεροσωλήνες, επεκτείνοντας τις ήδη υπάρχουσες άδειές τους εις το άπειρο με αντίστοιχη απαγόρευση για τους άλλους.

Γαμώ την κοινωνία μας! Μας αξίζει ό,τι χειρότερο υπάρχει.


www.grekkridaliar.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: