Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΠΡΙΩΤΕΛΗ



Ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Στρατής Κυπριωτέλης, στην συνάντηση  του εκλογικού συνδυασμού με τον πρόεδρο του κινήματος  Πάνο Καμμένο, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του για την ένταξη της Πρέβεζας  στην προεκλογική περιοδεία.
Ο πρεβεζάνος υποψήφιος,  μετέφερε τα προβλήματα του νομού Πρέβεζας και της Ηπείρου και συζήτησε με τον πρόεδρο για το παρών και το μέλλον της χώρας  που βάλλεται  από την επίθεση των διεθνών αγορών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσε ο πρόεδρος  κ.Καμμένος   για την κατάσταση της ανάπτυξης στον τόπο μας  και τις  δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί τομείς:  ο τουρισμός, η ναυτιλία,  η αλιεία, η γεωργία, η κτηνοτροφία και η επιχειρηματική δραστηριότητα.
Επίσης ενημερώθηκε για τα τοπικά ζητήματα του αφορούν στην Υγεία , στην Παιδεία, στην Εκπαίδευση και στον Πολιτισμό.
Ο Στρατής Κυπριωτέλης , μαζί με τους συνυποψήφιούς του, συνόδευσε τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του στην παραλία και τα καταστήματα της πόλης,  διαπιστώνοντας  την επικρότηση  της  πολιτικής του επιλογής και τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών,  και ιδιαίτερα των νέων,  της Πρέβεζας στο εθνικό κάλεσμα του Πάνου Καμμένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: