Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δήμητρα Κολιογιάννη. Η μικρότερη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, είναι στη Θεσπρωτία.




Η υποψήφια βουλευτής στο νομό Θεσπρωτίας Δήμητρα Κολιογιάννη, είναι η νεότερη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Γεννημένη το 1988, η Δήμητρα Κολιογιάννη, κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο την στιγμή που η γενιά της απαξιώνει συλήβδην την πολιτική σκηνή της χώρας. 

Είναι ώρα η νέα γενιά να αναλάβει τις ευθύνες της και αφήσει το στίγμα της για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε, τονίζει η Δήμητρα Κολιογιάννη και σημειώνει πως παλεύουμε για τα κεκτημένα δικαιωματά μας- διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τους νέους και τον τόπο μας. Η ιδια τις τελευταίες μέρες «οργώνει» τη Θεσπρωτία με σκοπό την υπεράσπιση της υποψηφιότητάς της.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, διετέλεσε αρχισυντάκτρια του φοιτητικού περιοδικού "HOMO Nomicarious" ενώ υπήρξε Αναπληρώτρια Γραμματέας της ΠΑΣΠ Νομικής κατά το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006.

Tο 2008 εκλέχτηκε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2011 εργάστηκε ως νομική σύμβουλος στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, απ' όπου και παραιτήθηκε μετά την ανακοίνωση  της υποψηφιότητάς της.

www.paramythia-online.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tι ανοησίες είναι αυτές ; Η Αγνή Σμπόνια που κατεβαίνει στην Πρέβεζα είναι του 86 ενώ η Κολιογιάννη είναι του 85 . Άκου γεννήθηκε το 88 και το 2005-2006 ήταν αρχισυντάκτρια φοιτητικού περιοδικού και αναπληρώτρια γραμματές ΠΑΣΠ Νομικής σε ηλικία 17 χρονών κατά τα γραφόμενά σας δΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0c6d990f-f30e-43ed-b99a-d1bcf287ec9b