Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας: "Αυτό το ψηφοδέλτιο μπορεί να είναι νικηφόρο".



Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ εν όψει της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου και χθες βράδυ συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Πρέβεζα, με κυριότερο θέμα τις υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.


«Όπως γνωρίζετε η διαδικασία ήταν δημόσια και ανοιχτή σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν ονόματα υποψηφίων οι οποίοι μετά την απόφαση της κεντρικής επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ στο Νομό. Τα ονόματα αυτά με απόλυτη αλφαβητική σειρά είναι: η Βαρτελλάτου Στυλιανή, ο Βασιλάκης Περικλής, ο Ιωάννου Βασίλης και ο Κατσιπανέλης Δημήτρης» τόνισε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Κατσάνος υπογραμμίζοντας ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή εκτιμά ότι όλοι τους είναι άτομα αναγνωρισμένα στην κοινωνία μας και μπορούν επάξια να εκπροσωπήσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.


«Αυτό το ψηφοδέλτιο μπορεί να είναι νικηφόρο για το Νομό» υπογράμμισε ο κ. Κατσάνος σημειώνοντας ότι στις υποψηφιότητες υπάρχει μέσα το στοιχείο της ανανέωσης όπως επίσης και το στοιχείο της εκπροσώπησης και αντιπροσώπευσης των διαφόρων ηλικιών.

Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, η λίστα με τα ονόματα θα αποσταλεί στην κεντρική εκλογική επιτροπή, η οποία θα κάνει τη δεύτερη αξιολόγηση και η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί από το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει την αρχόμενη Παρασκευή.


www.atpreveza.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο ψηφοδέλτιο. Γελά και το παρδαλό κατσίκι.

Ανώνυμος είπε...

και εμεις που θελαμε ακομη...να ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ...με αυτους τους υποψηφιους το ξανασκεφτόμαστε!