Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Για 7 χρόνια στις Goldair, Olympic Handlihg και Swissport το αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας.



Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός που διοργάνωσε η ΥΠΑ για την ανάληψη του Handling για την επόμενη επταετία σε 34 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. 


Όσο αφορά το αεροδρόμιο του Ακτίου η Goldair αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση αεροδρομίων , η Οlympic Handling την επίγεια εξυπηρέτηση και η Swissport αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση στους κρατικούς αερολιμένες.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας έχει ήδη αναρτηθεί στο «Διαύγεια».


Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, στον οποίον συμμετείχαν η Olympic Handling, η Goldair και η Swissport, η Οlympic Handling θα παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης σε 32 αεροδρόμια, η Goldair Handling σε 21 και η Swissport σε 17 αεροδρόμια.

Όπως έγινε γνωστό, η διάρκεια της σύμβασης είναι επτά χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της.

Συγκεκριμένα, η Olympic Handling αναλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση στους κρατικούς αερολιμένες Χανίων, Κω, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σάμου, Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρπάθου, Κεφαλληνίας, Λήμνου, Ν. Αγχιάλου, Σκιάθου, Χίου, Νάξου, Σύρου, Κυθήρων, Καστοριάς, Κοζάνης, Ικαρίας, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Μήλου και στους δημοτικούς αερολιμένες Λέρου, Κάσου, Καστελόριζου και Σητείας.

Η Goldair αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των  Χανίων, Κω, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σάμου, Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρπάθου, Κεφαλληνίας, Λήμνου, Ν. Αγχιάλου, Σκιάθου, Χίου, Πάρου και Σκύρου.

Η Swissport αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση στους κρατικούς αερολιμένες Χανίων, Κω, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σάμου, Ακτίου, Αράξου, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρπάθου, Κεφαλληνίας, Λήμνου, Ν. Αγχιάλου, Σκιάθου και Χίου.

www.preveza-info.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: