Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Συμπαράσταση στην ΔΩΔΩΝΗ.

ΟΧΙ ΣΤO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ.


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, εκτιμώντας πως εκφράζουμε όλους τους εκπαιδευτικούς Β-βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, και σε απάντηση της σχετικής επιστολής των Πρεβεζάνων Κτηνοτρόφων του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της Γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" και στους αγροτοκτηνοτρόφους, στον αγώνα τους για να μην ξεπουληθεί ένας ακόμα πυρήνας ανάπτυξης, για να μην ιδιωτικοποιηθεί η σγροτοσυνεταιριστική - κρατική βιομηχανία γάλακτος της Ηπείρου!
Θα είμαστε παρόντες στους αγώνες και θα ενεργοποιήσουμε την κοινωνική κι εργατική αλληλεγγύη, το όπλο των εργαζομένων και του λαού ενάντια στη λαίλαπα της "αγοράς" και των κεφαλαιοκρατών! Την ίδια εκείνη αλληλεγύη που εκφράσανε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου οι κτηνοτρόφοι της Πρέβεζας, μοιράζοντας γάλα στους πολίτες της πόλης!

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και το λαό του (πρώην) Νομού Πρέβεζας να μην λείψει κανείς από τους αγώνες αυτούς, για να εκφραστούν η βούλησή μας και η συνειδητή μας αντίρρηση:

δεν ξεπουλάμε σε κανέναν αυτά που μας ανήκουν, αυτά που αναπτύσσουμε με τους δικούς μας κόπους, αυτά που δίνουν ζωή στον τόπο μας!
Καλούμε σε κινητοποίηση:
Την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, στις 11:30΄, στη διασταύρωση του στρατοπέδου μετά τη Φιλιππιάδα, μαζί με τους Πρεβεζάνους Κτηνοτρόφους του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, ενάντια στην προσπάθεια ξεπουλήματος/ιδιωτικοποίησης της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: