Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αποχώρηση Μανώλη από τη ΝΔ με αιχμές κατά Σαμαρά



Την αποχώρησή του από την Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε, σε ανακοίνωση που διένειμε στη Βουλή, ο πρώην βουλευτής και έως πρόσφατα επικεφαλής του συνδικαλιστικού τομέα του κόμματος, Γιάννης Μανώλης.


«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι-χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά», αναφέρει ο κ. Μανώλης, επιτιθέμενος στον Αντώνη Σαμαρά. 

«Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά από υπόδειξη του Άρη, "ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο, ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε", δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μανώλης και συνεχίζει: 

«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δύο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ». 
«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι-χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά», καταλήγει στη δήλωσή του το πρώην στέλεχος της ΝΔ.

www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: