Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χωρισμενη στα δύο η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας. Δεν ξέρουν οι μεν τι κάνουν οι δε !!!


Ορισμένα μέλη της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία δηλώνουν ότι δεν μπορούν τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας να βγάζουν ανακοίνωση χωρίς την έγκρισή τους !!!

Kαι διαχωρίζουν την θέση τους από τα μέλη της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας που εξέδωσαν ανακοίνωση για το Νοσοκομείο Πρέβεζας, χωρίς όπως φαίνεται να ζητήσουν την άποψη τους.

Φαίνεται λοιπόν ότι η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας έχει χωριστεί σε δύο ομάδες, οι οποίες δρουν αυτόνομα και ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Συγκεκριμένα η δεύτερη ανακοίνωση των υπόλοιπων μελών της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, η οποία αναρτήθηκε σε προσωπική ιστοσελίδα μέλους της νομαρχιακής και που καυτηριάζει εκείνα τα μέλη της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας που εξέδωσαν ανακοίνωση χωρίς να ζητήσουν την έκριση τους έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΝΑΡΤΗΜΈΝΗ ΣΤΗ ΣΕΛIΔΑ ΤΟΥ ΜΈΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΗ ΖΕΡΒΑ:
Αγαπητοί συμπολίτες,
Λυπάμαι που υποχρεούμαι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα αλλά και τον κόσμο της Πρέβεζας που δοκιμάζεται από μέτρα που τόσο εκβιαστικά μας επιβάλλουν ξένα συμφέροντα, να ασχοληθώ με ένα θέμα μικρής σημασίας που αφορά την Νομαρχιακή Επιτροπή Πα.Σο.Κ. Πρέβεζας στην οποία και είμαι μέλος.

Είναι τουλάχιστον αστείο τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και το μέλλον μας, στιγμές που σε όλη την Ελλάδα βιώνουμε δραματικές καταστάσεις από δικαίως αγανακτισμένους συμπολίτες μας, εμείς να ασχολούμαστε με τις προσωπικές και μικροπολιτικές βλέψεις υμετέρων.

Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από το Δελτίο Τύπου-που με μεγάλη μου έκπληξη είδα να έχει εκδοθεί-για το ζήτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και του ΚΕ.ΚΥΚ.Α.ΜΕ.Α. Πρέβεζας.

Λυπάμαι, αλλά δε μπορούν χωρίς την έγκρισή μας να βγάζουν τις δικές τους απόψεις σαν ομοφωνία και θέση της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία παρά το ότι επιδιώχθηκε πάρα πολύ έντονα από πλευράς μου, δε τοποθετήθηκε για κανένα άλλο ζήτημα από αυτά που «καίνε» τον κόσμο του τόπου μας μήνες τώρα.

Ζητώντας και πάλι συγνώμη από τους συμπολίτες μου, δυστυχώς αναγκάζομαι να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για ένα τέτοιο θέμα, αυτές τις ώρες και κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα.

Σήμερα η ταπεινότητα και η περισυλλογή για πρακτικές και άρρωστες νοοτροπίες που καλλιεργήθηκαν και ακολουθήθηκαν από κάποιους, είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη.

Για όσους όμως εξακολουθούν να τις συντηρούν, είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Όλοι κρινόμαστε..

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας Πα.Σο.Κ.
Ζέρβας Φώτης

Και τα συνυπογράφοντα μέλη της Ν.Ε.
Μίχας Βησσάρης
Μπαρτζώκας Παντελής
Ναστούλης Σπύρος
Ντάση Κατερίνα
Ρίζου Ευτυχία
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας Πρέβεζας Πα.Σο.Κ. Ζάχος Σάκης.

www.PrevezaLeaks.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: