Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Μέντιουμ διαβάζουν γυναικείους πισινούς και προβλέπουν το μέλλον (Βίντεο)

Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά δεν είναι και μάλιστα το συγκεκριμένο επάγγελμα για μέντιουμ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους κύκλους των διάσημων του Χόλυγουντ, τo 2014 η διάσημη τραγουδίστρια Ριάννα είχε επισκεφθεί ένα τέτοιο διάσημο μέντιουμ για να πάρει την γνώμη της για το μέλλον της.

Πιο συγκεκριμένα τα μέντιουμ που διαβάζουν πισινούς ονομάζονται Rumpologists (Ρομπολόγoι) και η επιστήμη μέντιουμ τους ονομάζεται Rumpology. (Ρομπολογία) (Rump = Οπίσθια).

Η ρομπολογία λοιπόν είναι μια ψευδοεπιστήμη παρόμοια με τη χειρομαντεία, η οποία εξετάζει ρωγμές, κοιλότητες, κρεατοελίες, το μέγεθος και γλουτών και άλλα χαρακτηριστικά των οπισθίων και καταλήγει σε ένα πόρισμα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ατόμου.

Οι Ρομπολόγοι έχουν διάφορες θεωρίες ως προς την έννοια των χαρακτηριστικών των οπίσθιων. Για παράδειγμα, ο αριστερός και ο δεξιός γλουτός μπορούν να αποκαλύψουν το παρελθόν και το μέλλον ενός ατόμου.

Σύμφωνα με την τυφλή Γερμανίδα Ρομπολόγο Ulf Beck τα άτομα με σχήμα οπισθίων που μοιάζουν με μήλο δείχνουν έναν άνθρωπο που είναι χαρισματικός, δυναμικός, έχει πολύ αυτοπεποίθηση και είναι και πολύ δημιουργικός.

Επίσης, Ο βρετανός Ρομπολόγος Sam Amos υποστηρίζει ότι ένα άτομο με στρογγυλά, σφιχτά οπίσθια είναι πιο χαρούμενο και αισιόδοξο στην ζωή του σε αντίθεση με ένα άτομο που έχει πιο επίπεδα οπίσθια που είναι πιο λυπημένο και αρνητικό.

Η ρομπολογία μπορεί να γίνει είτε με οπτική επαφή είτε με άγγιγμα ή με χρήση ειδικών διαφανειών που εφάπτονται στην επιφάνεια των οπισθίων. Μάλιστα εκτός από ζωντανές προβλέψεις πολλά Μέντιουμ τέτοιου είδους πραγματοποιούν προβλέψεις μέσω email, skype ή με αποστολή φωτογραφιών μέσω ταχυδρομείου.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται το πως γίνεται μια τέτοιου είδους ανάλυση στα οπίσθια ενός ατόμου.

https://www.startmediacorfu.gr

https://xiromeropress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: