Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Η Ελευθερία Κοσσυβάκη δήλωσε ότι θα κατέλθει για δήμαρχος του δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

Έχοντας επίγνωση της πολύ μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, αποδέχτηκα την πρόταση πολλών συμπατριωτών/ισσών μου, ανδρών και γυναικών, να τεθώ επικεφαλής δημοτικού ανεξάρτητου συνδυασμού και στρατεύομαι στη μάχη για τη διεκδίκηση του ιστορικού δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Δημιουργήσαμε μια νέα και πολύχρωμη αυτοδιοικητική συλλογικότητα στην ορεινή Άρτα, μαζί με φίλους και φίλες που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω και κατέρχομαι ως υποψήφια δήμαρχος, στο δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με την υποστήριξη των πολιτών μας, θέλουμε να καταστήσουμε τον Δήμο Γ. Καραισκάκη:

  • Μια νέα περιοχή στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ηπείρου

  • Μια νέα περιοχή με πολιτισμική ταυτότητα

  • Μια νέα περιοχή με ιστορικότητα

  • Μια νέα περιοχή πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης

Μαζί με τους συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας με άμεση προτεραιότητα την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, την στήριξη των παραγωγικών ομάδων (κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, ελαιοπαραγωγούς, καλλιεργητές αρωματικών φυτών), την ενίσχυση των δομών εκπαίδευσης για κάθε παιδί που ζει στην ορεινή μας περιοχή αλλά και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών προκειμένου να υποστηρίζονται όλες οι ευάλωτες ομάδες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ενημέρωση και ανακοινώσεις σχετικές με την συγκρότηση και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας.

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα με υγεία.

Άρτα, 11/4/2023

Η υποψήφια δήμαρχος, Ελευθερία Κοσσυβάκη:

(Τηλ. επικοινωνίας: 6981858433)

Δεν υπάρχουν σχόλια: