Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Μια απίστευτη ιστορία στη Ρόδο: Τον κήδεψαν... και μετά εμφανίστηκε ολοζώντανοςΜια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Ρόδο, με πρωταγωνιστή έναν 73χρονο άνδρα ο οποίος θεωρήθηκε νεκρός... για να εμφανιστεί ολοζώντανος μερικές εβδομάδες μετά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη - γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας άνδρας.
Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διαμένει εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.
Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως  η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.
Το βράδυ της Δευτέρας όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι  ο υποτιθέμενος «νεκρός», ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων Ρόδου έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών.
Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.
Μαρτυρίες γειτόνων που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ πάντως, φανερώνουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου συμπολίτη μας, σύχναζε και ένας φίλος του. Εξαφάνιση ατόμου πάντως, δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ.

Τι δήλωσε ο γιος του «νεκρού»
«Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο γιος του άντρα, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από το ίδρυμα στη Ρόδο ότι ζει ο άστεγος πατέρας του, λίγες μέρες αφού τον κήδεψε.
«Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γιος του 73χρονου, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός. Μάλιστα τα παιδιά του άντρα που δεν είχαν σχέση με τον πατέρα τους αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν πριν ανακαλύψουν ότι τελικά είναι ζωντανός.
Συγκεκριμένα χθες, όπως είπε ο γιος του, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: