Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Tην τελευταία του πνοή άφησε στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στη Φιλιππιάδα, Σύριος πρόσφυγας


Tην τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης ένας 57χρονος πρόσφυγας από την Συρία ο οποίος διέμενε στο Κέντρο Φιλοξενίας στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε αναίσθητος από το ιατρείο της δομής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Φιλιππιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες της δημοτικής ραδιοφωνίας Πρέβεζας,σε παθολογικά αίτια (καρδιακή προσβολή).

Ο 57χρονος δυστυχώς δεν πρόλαβε να συνεχίσει το ταξίδι του για την Γερμανία που ήθελε να πάει προκειμένου να συναντήσει και πάλι τον γιο του και άλλους συγγενείς του που βρίσκονται εκεί.Η γυναίκα του και η κόρη του όσο και οι υπεύθυνοι του Κέντρου έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν το θέμα της ταφής του άνδρα, αφού οι ίδιες πρέπει να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Γερμανία. Ο θάνατος του 57χρονου είναι ο πρώτος που καταγράφεται στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη κι έχει προκαλέσει θλίψη στους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα έζησαν μαζί του και μοιράστηκαν την αγωνία αλλά και την ελπίδα του, για μια καλύτερη ζωή. Ελπίδα δυστυχώς που δεν μπόρεσε να κάνει πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: