Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Βρείτε ποιος είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που κάλεσε για δείπνο ο Τραμπ και κερδίστε ένα χρυσό καναπέ


Στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου ο Λευκός Οίκος οργανώνει όπως κάθε χρόνο εκδήλωση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας.  Μέτα από ώριμη (φανταζόμαστε) σκέψη, ο Ντόναλτ Τραμπ αποφάσισε με ποιον Έλληνα θα ήθελε να έχει δείπνο μετά την εκδήλωση, αυτός και η κόρη του Ιβάνκα.

Ο Ντόναλτ σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βηματοδότης, αποφάσισε ότι απέναντι του στο τραπέζι θα ήθελε να έχει κάποιον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεται πολλά κοινά. Με μια (φυσικά) χρυσή πρόσκληση κάλεσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη μετά της συζύγου του, στην εκδήλωση για την επανάσταση του 1821 και σε δείπνο στο οποίο και θα παρευρίσκεται και η κόρη του Ιβάνκα.


Πιθανολογείται ότι το ζεύγος Πατούλη είναι οι μόνοι καλεσμένοι από την Ελλάδα, καθώς οι υπόλοιποι που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι μέλη της ομογένειας. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου πρόεδρο της ΚΕΔΕ και μέλους της . Ελπίζουμε οι χρυσές συμβουλές που σίγουρα θα δώσει σαν παλαίουρας στην αυτοδιοίκηση ο Πατούλης να φανούν χρήσιμες στον νέο εκλεγέντα Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: