Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το Κανάλι Πρεβέζης απο ψηλά - Kanali Prevezis drone flight. Δείτε το video

Αποτέλεσμα εικόνας για κανάλι πρέβεζας romiazirou


Δείτε το video





To Κανάλι απέχει μόλις 8 χλμ από την πόλη της Πρέβεζας και 500 μ. από τον γραφικό οικισμό Μύτικα.




Επίνειο της περιοχής είναι η υπέροχη ομώνυμη παραλία της που προσελκύει το ενδιαφέρον των παραθεριστών. Βρίσκεται σε μια τοποθεσία προικισμένη με μοναδικές ομορφιές.
Η παραλία Κανάλι εκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα κατά μήκος του ομώνυμου αισθητικού δάσους. Τα βαθιά νερά της με το σκούρο μπλε χρώμα τους δίνουν την αίσθηση του ωκεανού.
Κατά μήκος της παραλίας λειτουργούν αναψυκτήρια, ενώ για την διευκόλυνση των λουόμενων υπάρχουν ντουζιέρες, βρύσες, τουαλέτες και καμπίνες.
Για να φθάσετε στην περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οδικούς άξονες και την Εγνατία Οδό. Επίσης, μπορείτε να προσπελάσετε πολύ άνετα την περιοχή χρησιμοποιώντας δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πρεβέζης το οποίο συνδέει με καθημερινά δρομολόγια την Πρέβεζα με τις σημαντικότερες ελληνικές πόλεις.
Παρόλα αυτά όμως μπορείτε να βρείτε καλό μέρος για κολύμπι αν ψάξετε λίγο προς τη βόρεια άκρη της παραλίας του χωριού. Για φαγητό, έχετε την επιλογή, εκτός από τα παραλιακά εστιατόρια να επισκεφθείτε και αυτά που βρίσκονται μέσα στο χωριό από την πάνω μεριά του δρόμου.
Βέβαια υπάρχουν σουπερμάρκετ και όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστεί όποιος θα διαμείνει στην περιοχή. Το χωριό αποτελεί μια καλή επιλογή για διαμονή γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο προς τις κοντινές παραλίες, για επίσκεψη στην Πρέβεζα κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: