Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου και έγινε ενημέρωση για το θέμα των Δασικών Χαρτών, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.




Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 και από ώρα 10:00' πρωινή, στα ιδιόκτητα γραφεία της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου συνήλθαν τα μέλη των οργανώσεων της Αποδημίας στην ετήσια Γενική Συνέλευση.
Ήσαν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των μελών και ένα πολύ μεγάλο πλήθος Πωγωνισίων αφού όπως είχε ανακοινωθεί θα παραβρίσκονταν ο Δήμαρχος Πωγωνίου με τους επιτελείς του, για μία λεπτομερή ενημέρωση των απόδημων για το θέμα το τόσο σοβαρό της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών.
Πράγματι η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και ο Δήμαρχός Κώστας Καψάλης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Γκόγκο, τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Δελβινακίου κ. Νικόλαο Γαλίτση και τον ιδιαίτερα αγαπητό στους Πωγωνίσιους πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Βασίλη Μάτσια αλλά και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Δημήτρη Ντότη ήλθαν και έτσι ήταν όλοι κοντά μας.
Ιδιαίτερα μας ικανοποίησε το γεγονός ότι την υπεύθυνη αυτή ενημέρωση την ανέλαβε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Δασών Ηπείρου, καταξιωμένος Δασολόγος Πωγωνίσιος, καταγόμενος από την Βήσσανη κ. Παναγιώτης Μάνης, ο οποίος με σαφήνεια και υπομονή, απάντησε σε ένα πλήθος ερωτημάτων και έλυσε τις απορίες των συμπατριωτών μας.
Ο Δήμαρχος είχε μαζί του και τον κ. Τσουμάνη, Δασολόγο παλαιό σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής.
Τέλος ο κ. Μάνης μας έκανε γνωστό ότι η υπηρεσία του στην Περιφέρεια Ηπείρου, που στεγάζεται στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 62, περιμένει όποιον Πωγωνίσιο επιθυμεί για τον βοηθήσουν σε όποιο πρόβλημα έχει.
Και από την θέση αυτή, η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους, Δημοτική Αρχή και τους Επιστήμονες, που υποβλήθηκαν σε κόπο και ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας.
Για την ιστορία σας ενημερώνουμε ότι τα πεπραγμένα, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την Γενική Συνέλευση των Μελών της Ομοσπονδίας

Εκ της Γραμματείας της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: