Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πρέβεζα: Δεν παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων τη παρέλαση ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας λόγω της παρουσίας της Χ.Α. Δείτε τι δήλωσε


Δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας αλλά παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση δίπλα στους απλούς πολίτες καθώς στην εξέδρα βρέθηκε και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής (ο περιφερειακός της σύμβουλος κ Μπαρτζώκας).


Ο βουλευτής εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια καθώς δεν μπορεί να δώσει νομιμοποίηση στην παρουσία της Χ.Α. Τόνισε ότι για τον ίδιο ήταν αδύνατο να σταθεί πλάι - πλάι με το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α. όπως το χαρακτήρισε.

Στην εξέδρα των επισήμων επίσης για τον ίδιο λόγο δεν ανέβηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Γιώργος Φραγκούλης.


Αρκετοί πολίτες πάντως φάνηκε να επικροτούν την απόφαση του βουλευτή ενώ σκεπτικισμό δημιουργεί το γεγονός ότι οι υπόλοιποι αιρετοί της περιοχής δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα να μείνουν στη θέση τους στην εξέδρα των επισήμων μαζί με εκπρόσωπο της Χ.Α.

Δείτε τη δήλωση του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα για το θέμα:


1 σχόλιο:

KON MAR είπε...

Δεν είναι πειστικός στον ρόλο του Ροβεσπιέρου ο συμπαθής κατά τά άλλα Κος Μπάρκας.Ο πραγματικός εχθρός της κοινωνίας και της Δημοκρατίας είναι ο κοινωνικός βάλτος που δημιουργεί η πολιτική του κόμματός του και οι παλινωδίες της ηγεσίας του και όχι ο πολιτικός του αντίπαλος της χρυσής αυγής.Σε αυτά τα προβλήματα πρέπει να αντιπαρατεθεί.Γιατί,όπως έχω γράψει παλαιότερα,"η Λερναία Ύδρα θα βρίσκει πάντα το έλος που θα την τροφοδοτεί και θα την ενδυναμώνει"...