Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

National Geographic: Ο υπέροχος κόσμος μας σε 10 ασύλληπτες φωτογραφίες

national-geographic-autos-einai-o-kosmos-mas-kai-einai-uperoxos


10 φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic για το 2015.

Ο διαγωνισμός του National Geographic για τις καλύτερες φωτογραφίες του 2015 έχει ήδη ανοίξει και δέχεται συμμετοχές, από φωτογράφους από όλο τον κόσμο, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Νοεμβρίου. Οι κατηγορίες είναι 3: Ανθρωποι, τοπία και φύση.
Ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού θα δει τη φωτογραφία του δημοσιευμένη στο National Geographic, θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 10.000 δολαρίων και ένα ταξίδι στην έδρα του National Geographic στην Ουάσιγκτον, για να συμμετάσχει στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας τον προσεχή Ιανουάριο.
«Το National Geographic χρησιμοποιεί τη φωτογραφία για να εμπνεύσει, να φωτίσει και να διδάξει τους αναγνώστες του ό,τι συμβαίνει στον κόσμο μας αλλά και πέρα από αυτόν», δήλωσε η Σάρα Λιν, διευθύντρια φωτογραφίας του National Geographic.
«Ο διεθνής διαγωνισμός του National Geographic είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τη φωτογραφική κοινότητα για να παρουσιάσει μοναδικές εικόνες της Γης, των ζώων και των ανθρώπων που ζουν πάνω της. Ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφίες παθιασμένες, επιδέξιες, εκπληκτικές και όμορφες».
Οσο για τις μέχρι στιγμής συμμετοχές... είναι απλά υπέροχες!

Jérôme G.
Jérôme G.


Ian Duncan
Ian Duncan

D. Briggs

D. Briggs

A.M. Ahad
A.M. Ahad

J. Cho

J. Cho






Alessandra Meniconzi



Alessandra Meniconzi

jennifer jo stock

jennifer jo stock


Ross Barringer  Ross Barringer

Javier Arcenillas

Javier Arcenillas

Δεν υπάρχουν σχόλια: