Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ


ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
4 τεμάχια κότσι χοιρινό
½ φλυτζ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
2 ποτήρι μπύρα
1κουταλια ζάχαρη καστανή
δενδρολίβανο
6-7 φύλλα δάφνη
8-10 κόκκους πιπέρι
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνετε το χοιρινό κότσι και βάζετε κομματάκια σκόρδο γύρω-γύρω.
Βάζετε το ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα να κάψει και σοτάρετε τα κότσια να κάνει κρούστα.
Σβήνετε με κρασί και την μπύρα .
Βάζετε στην γάστρα μια στρώση από δενδρολίβανο, φύλλα δάφνης και μεταφέρετε τα κότσια.

Το ψήνετε για 3 ώρες στους 200οC. Συνοδέψτε με πατάτες φούρνου .










Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος










romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: