Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Βενιζέλος ''επιστρέφει'' με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Προκαλεί πανικό σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου!


To Σατανικό Μυαλό επέστρεψε και προκαλεί τρόμο στα επιτελεία του Μεγάρου Μαξίμου και της πλατείας Κουμουνδούρου.

Ο Βενιζέλος άδραξε την στιγμή και  ξαναμπήκε για τα καλά στο πολιτικό παιχνίδι-τόσο ο ίδιος όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό γιατί η ελληνική κοινωνία, στην πλειοψηφία της, δεν μπορεί να ανεχθεί την επώαση του αυγού του φιδιού. 

Η προκλητική ανοχή της ΝΔ απέναντι στην Χρυσή Αυγή μπορεί πλέον να αποτελέσει και την λυδία λίθο η οποία θα αποκαλύψει την ποσόστοση των ακροδεξιών στoιχείων στο κόμμα της Συγγρού.

Οπως όλα δείχνουν οι ακροδεξιοί της ΝΔ παγίδεψαν τον πρωθυπουργό σε μια επικίνδυνη και ανιστόρητη συμπόρευση με την ακροδεξιά δίνοντας την ευκαιρία στον Βενιζέλο να αλιεύσει θετικές εντυπώσεις και από τους κεντρώους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι φιλοναζί!

Από την άλλη η χαοτική διακυβέρνηση Τσίπρα ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τους κάνει να ψάχνονται

Ο Τσίπρας αλόγιστα υπερασπίσθηκε, ακόμη και από το βήμα της βουλής, τα συμφέροντα του επιχειρηματία Κόκκαλη σε δύο περιπτώσεις (ΟΠΑΠ-Deutsche Aeolia), ενώ βρισκόταν στα γραφεία του Μπόμπολα λίγο πριν τα καρακώλια κάνουν ντου- ξημερώματα- σε σπίτια στην Ιερισσό.

Τι σόι ηγέτης της αριστερής αντιπολίτευσης είναι αυτός που διαπλέκεται με τους νταβατζήδες αναρωτιόντουσαν οι αγωνιστές της Αριστεράς, ενώ στο εξωτερικό η εικόνα σύγχυσης του Τσίπρα προκαλούσε απανωτά εγκεφαλικά: Οταν δεν γονάτιζε στο καροτσάκι του Σόιμπλε, έσπευδε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να αναζητήσει βοήθεια.

Με τέτοιους αντιπάλους λοιπόν ο Βενιζέλος θα έπρεπε να συνεχίσει το προσωπικό του χαρακίρι για να μην καταφέρει να  επιστρέψει καβάλα στο άλογο.

Η επιστροφή Βενιζέλου πέρα από το ξεφούσκωμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ θα βγάλει εκτός παιγνιδιού και τα κόμματα Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου. 

Αλλωστε ο Βενιζέλος διαθέτει,λένε, ράμματα για τις γούνες τους.

Σ΄αυτό το σημείο θα σημειώσουμε για μια ακόμη φορά ότι και ο Φλωρίδης άργησε πολύ να κινηθεί. 

Κι αν μάλιστα σκέφτεται να κάνει φιλογερμανικό κόμμα κάτω από τις φτερούγες των αδελφών Σημίτη, μάλλον θα σταθεί άτυχος.

Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: