Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ:Συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά το... μάρμαρο των εκκρεμοτήτων του «Καλλικράτη» πολίτες και Επαγγελματίες


Συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά το... μάρμαρο των εκκρεμοτήτων του «Καλλικράτη» πολίτες και Επαγγελματίες. «Δεν είναι εδώ η πολεοδομία σας» είναι η απάντηση που παίρνουν οι πολίτες των δημοτικών ενοτήτων Κρανιάς, Θεσπρωτικού και Ανωγείου, από την υπηρεσία του δήμου Ζηρού αφού δύο χρόνια μετά από την εφαρμογή του Καλλικράτη η υπηρεσία εξυπηρετεί μόνο τη δημοτική ενότητα Φιλιππιάδας με το κυριότερο πρόβλημα να εξακολουθεί να είναι η στελέχωση της υπηρεσίας.

 Σύμφωνα με το Δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτρη Γιολδάση η υπηρεσία χρειάζεται στελέχωση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Καλλικρατικού δήμου. Ο ίδιος ανέφερε ότι αυτή την στιγμή το προσωπικό που υπηρετεί είναι αυτό που υπηρετούσε στην υπηρεσία του Δήμου Φιλιππιάδας και δεν ενισχύθηκε με τις συνενώσεις αφού οι μετατάξεις έγιναν προς την έδρα του Δήμου Πρέβεζας. Ο κ. Γιολδάσης εξήγησε ότι το εύρος του νέου δήμου είναι μεγάλο και απαιτείται στελέχωση της υπηρεσίας για να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών. 

Την ίδια στιγμή χωρίς πρόβλημα γίνεται η εξυπηρέτηση των Δημοτικών ενοτήτων Φαναρίου και Πάργας που για τις υποθέσεις τους απευθύνονται στο γραφείο του δήμου Πάργας. Η υπηρεσία της Πάργας καλύπτει του πολίτες από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Καλλικράτη μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Να σημειώσουμε τέλος ότι η υπηρεσία του Δήμου της Πρέβεζας εξυπηρετεί και τους πολίτες των δημοτικών ενοτήτων Πρέβεζας, Λούρου Ζαλόγγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: