Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την μεγάλη συμμετοχή, για την ανάδειξη συνέδρων στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
                       ΠΑ.ΣΟ.Κ

Ανακοίνωση
της Αριστερής Πρωτοβουλίας  ΠΑ.ΣΟ.Κ


                                                                                        Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Θα θέλαμε να χαιρετήσουμε τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στην διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο.
Είναι μήνυμα αισιοδοξίας αλλά και μεγάλης ευθύνης.
Είναι μήνυμα ελπίδας αλλά και προοπτικής.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ!
Και θα παραμένει όρθιο παρά τις προσπάθειες να αλλάξει, να μικρύνει και να μετατραπεί από προοδευτικό κίνημα σε ένα μικρό και συμβιβασμένο δεξιόστροφο κόμμα.
Η συμμετοχή των φίλων και των μελών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων είναι ένδειξη ανησυχίας και αγωνίας για το αύριο και της χώρας και του λαού μας. Αποτελεί την κατάθεση της απαίτησης για να συζητηθούν όλα τα πολιτικά ζητήματα στο Συνέδριο και να παρθούν αποφάσεις, που θα οδηγήσουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό πολιτικό χάρτη της χώρας.
Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν έχασε την καρδιά και την ψυχή του.
Αρκεί να το κατανοήσουν και οι κάθε λογής «σωτήρες» και αλεξιπτωτιστές της παράταξης που απεργάζονται σχέδια αλλαγής συμβόλων και ονόματος και που δεν διστάζουν να ζητούν το βιολογικό του τέλος.
Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να ξαναγίνει το κίνημα της αλλαγής, της ανατροπής αρκεί να ταυτίσει τις αγωνίες και τις αναζητήσεις του με αυτές της κοινωνίας. Αρκεί να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται με την συντήρηση στην χώρα.
Αρκεί να αντιληφθεί το αυτονόητο:
Θα υπάρχει και θα δυναμώνει όσο ακουμπά στον απλό κόσμο, στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, όσο ξανασυναντά τις πραγματικές του αξίες, όσο πιστεύει στα κοινά οράματα μιας χώρας Ανεξάρτητης, Περήφανης, Οικονομικά Ανεπτυγμένης, με μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης.
Και γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: