Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Στον κόσμο της η Περιφέρεια Ηπείρου - Παντελώς απούσα από τις θεομηνίες στην Πρέβεζα. Ο Καχριμάνης αντί να είναι εκεί, ξανασυναντά για 1.000στή φορά στα Γιάννενα τον πρόεδρο του αυτοαποκαλούμενου Παγκόσμιου συμβουλίου Ηπειρωτών!!!

Μόνο το Υπουργείο Ανάπτυξης διαμέσου της υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων που ανήκει στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων στέκεται στο πλευρό των φορέων και κατοίκων της Πρέβεζας που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από ακραία καιρικά φαινόμενα. 

Το ζήτημα είναι τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις του δήμου αλλά και των πολιτών που υπέστησαν ζημιές.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου τι κάνει; Γιατί παραμένει απών και δεν παρεμβαίνει στα υπουργεία, ώστε άμεσα να δοθούν αποζημιώσεις. Ο κ.Καχριμάνης ούτε καν που μπήκε στον κόπο να πάει μέχρι την Πρέβεζα να δει από κοντά τις ζημιές και να συμπαρασταθεί σε πολίτες και φορείς.

Ούτε λόγος να προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη γι΄ αυτό το θέμα. Ο κουρασμένος περιφερειάρχης Ηπείρου είχε πιο σημαντικά θέματα να κάνει. Όπως διαβάσαμε στα δελτία Τύπου της περιφέρειας, συναντήθηκε για χιλιοστή φορά με αντιπροσωπεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών και τον πρόεδρό της κ. Χρυσόστομο Δήμου!!! 

Ο καθένας βγάζει τι συμπεράσματά του, εμείς τι άλλο να πούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: