Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

"Το Μονοπάτι της Δύναμης" από την Ακαδημία Πολιτών Πρέβεζας - Πάργας

"Το Μονοπάτι της Δύναμης" από την Ακαδημία Πολιτών Πρέβεζας - Πάργας

Το Μονοπάτι της Δύναμης είναι το θέμα του σεμιναρίου της Ακαδημίας Πολιτών που θα αναπτύξει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, 5 με 8 το απόγευμα στην αίθουσα της Θεοφανείου στην Πρέβεζα και την Παρασκευή στις ίδιες ώρες στην αίθουσα του γυμνασίου στο Καναλλάκ.
Ένα τρίωρο σεμινάριο αναζήτησης της εσωτερικής δύναμης που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος και τον βοηθά να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις ραγδαίες και απρόσμενες αλλαγές στη ζωή του.

Βασισμένο σε βιωματικά γεγονότα, έχει στόχο τη στήριξη της ανθρώπινης ύπαρξης με τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που κατέχει, ώστε:
. να αναγνωρίζει τους φόβους και τα άγχη
. να μάχεται την απάθεια και την αυτολύπηση
. να μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες
. να επαναπροσδιορίζεται θετικά
. να αναλύει και επαναπροσδιορίζει τις αλλαγές που απαιτούνται
. να ξεφεύγει από τον εθισμό των αρνητικών ερεθισμάτων
. να αναπτύσσει νέες δράσεις και να καλλιεργεί καινούριες ιδέες
. να προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον
. να ανακαλύπτει τις ατραπούς στο μονοπάτι της εσωτερικής του δύναμης.

Μαργαρίτα Ικαρίου
H Μαργαρίτα Ικαρίου είναι αρχισυντάκτρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας "@.τύπως" της Ακαδημίας των Πολιτών. http://a-typos.gr/
Δημοσιογράφος με μακρά εμπειρία σε πανελλήνια έντυπα όπως Ελευθεροτυπία, Νέμεσις, Liberta και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Διευθύντρια εφημερίδας, συγγραφέας βραβευμένη από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Αριστούχος Απόφοιτος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: