Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα έχουμε γενέθλια. 2 χρόνια ROMIANEWS



Σαν σήμερα 27 του Δεκέμβρη του 2009 κάναμε την πρώτη μας ανάρτηση και αρχίσαμε να κάνουμε δειλά τα πρώτα μας βήματα στoν κόσμο του διαδικτύου. Έχουμε φθάσει αισίως τις 2295 αναρτήσεις με την βοήθεια φίλων και αναγνωστών που μας στέλνουν θέματα για δημοσίευση.
Σ' αυτή τη μικρή πορεία του ROMIANEWS μπορεί να πικράναμε και να στεναχωρήσαμε μερικούς συμπατριώτες μας ,  και φίλους αναγνώστες, σίγουρα όμως δεν το κάναμε εσκεμμένα.

Ξεκινήσαμε να ασχοληθούμε με τα τοπικά προβλήματα και να αναδείξουμε ότι καλό και δημιουργικό γίνεται στο νομό Πρέβεζας και γενικότερα ότι αναφέρεται και περιστρέφεται γύρω από την Ήπειρο και την Ηπειρωτική αποδημία. Στην πορεία μας προέκυψαν περικοπές μισθών και συντάξεων, μας ήρθαν και  τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που δεν μπορούσαν  να μας αφήσουν  ασυγκίνητους και καταλήξαμε να ασχολούμαστε πλέον με κάθε τι κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό, οικολογικό και περιβαλλοντογικό γεγονός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και στους φίλους αναγνώστες που μας στέλνουν διάφορα θέματα για δημοσίευση. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω και τα άλλα  φιλικά ιστολόγια των οποίων θέματα έχουμε αναδημοσιεύσει ( αναφέροντας πάντα την πηγή προέλευσής τους).
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε και πάλι μαζί .

1 σχόλιο:

Οικοδόμος είπε...

Χρόνια πολλά,
καλή δύναμη για πολλές χιλιάδες αναρτήσεις ακόμα!