Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέφουν τα ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ Ιωαννίνων!





















Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελικά η κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ιωαννίνων στην Εφορία με στόχο να επιστραφούν τρόπον τινά στο υπουργείο Οικονομικών όλα τα ειδοποιητήρια για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που στάλθηκαν και στους εργαζόμενους στους δήμους.

Ανάλογη κίνηση θα κάνουν την Πέμπτη και οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ αλλά και το ΠΑΜΕ.Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Μεντής, όλοι οι συνάδελφοί του καλούνται να μαζέψουν τα ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς ώστε να ακολουθήσει μια αγωνιστική παρέμβαση στην εφορία της πόλης με ομαδική κατάθεσή τους.«Πρέπει όλοι μαζί να τα επιστρέψουμε από εκεί που ήρθαν», είπε ο κ. Μεντής, προσθέτοντας ότι «κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συνεχίζουν την αντιλαϊκή πολιτική τους, με νέα χαράτσια, ξαναφορολογούν τη φτώχεια, μας κόβουν μισθούς, συντάξεις και ετοιμάζουν νέους φόρους ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και υποχρεωτικές μετατάξεις».

Εκτός από την επιστροφή της έκτακτης εισφοράς, ο Σύλλογος αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στα Λιθαρίτσια.Τα θέματα θα την απασχολήσουν είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση όπως η εργασιακή εφεδρεία, που ξεκινά με 30.000 εργαζόμενους για το 2011, αλλά κυρίως η ενημέρωση για το νέο έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, που ζητά πληροφορίες για πόσο προσωπικό κατέχει οργανικές θέσεις και πόσο προσωπικό κατέχει προσωποπαγείς θέσεις στους δήμους, κάτι που ερμηνεύτηκε από τον κ. Μεντή ως ύποπτο για τις προθέσεις της κυβέρνησης και σε ότι αφορά την εφεδρεία στους δήμους, αλλά και τις απολύσεις συμβασιούχων αορίστου χρόνου.

Επίσης θα τεθούν κι άλλα θέματα όπως οι νέες περικοπές στους μισθούς και το νέο μισθολόγιο και φυσικά ο συντονισμός της κινητοποίησης της Τρίτης για την επιστροφή των ειδοποιητηρίων της έκτακτης εισφοράς στην εφορία.


ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: