Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Και επιχειρηματίες της Πρέβεζας και της Πάργας, είχε «δαγκώσει″ το κύκλωμα με τις παράνομες εγγυητικές επιστολές, του γραφείου χρηματοοικονομικών υποθέσεων, που είχε ανοίξει στην Πρέβεζα

86F3BEB9DB3312B8F8006DACE1DC5715


Ήδη κάποια δικηγορικά γραφεία της Πρέβεζας άρχισαν να παίρνουν εντολές από επιχειρηματίες της Πρέβεζας και της Πάργας για να ασχοληθούν με την δραστηριότητα ενός γραφείου χρηματοοικονομικών υποθέσεων που είχε ανοίξει στην Πρέβεζα και που εκπρόσωποι του είχαν εγγυηθεί την χορήγηση εγγυητικών επιστολών σε επιχειρηματίες που δεν είχαν δυνατότητα να πάρουν τις επιστολές αυτές από ελληνικές τράπεζες.


Για την επίτευξη της χορήγησης των επιστολών αυτών είχαν καταθέσει χρήματα μέσω σε λογαριασμό της ALPHA BANK  στο όνομα συνεργάτη του  «οικονομολόγου» που εμφανίζονταν και σαν πολιτικός παράγοντας, ενώ έδωσαν και μαύρα χρήματα και μάλιστα χωρίς να πάρουν καν απόδειξη.

Η εταιρεία είχε δημιουργήσει ένα χλιδάτο προφίλ με ενοικίαση πολυτελών γραφείων, που έκλεισαν ύστερα από ένα 8μηνο, ενώ ο Πρεβεζάνος (Λουριώτης) υπεύθυνος των γραφείων είχε δώσει συνέντευξη στο PrevezaBest  όπου ανοιχτά και απροκάλυπτα διαφήμιζε τις δραστηριότητες της εταιρείας, της οποίας συνυπεύθυνος όπως είχε πει στη συνέντευξη ήταν << ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Φίλης».( Σ.Σ. Ο κ.Φίλης επικοινώνησε μαζί μας και δήλωσε ότι συνεργάστηκε μόνο για 2 μήνες με τον κύριο αυτό και στη συνέχεια διέκοψε την συνεργασία επειδή δεν ήταν συνεπής στην συμβατική του υποχρέωση που έλεγε ότι ήταν εκπρόσωπος ξένης τράπεζας, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε εγγράφως. Πρόσθεσε δε ότι είναι σε αντιδικία μαζί του).

Η συνέντευξη υπάρχει ακόμη στο Uou tube στο όνομα του υπεύθυνου της εταιρείας, ο οποίος παρά την εμπλοκή του στην υπόθεση των παράνομων εγγυητικών επιστολών ξένων τραπεζών, που απασχολεί ήδη τις δικαστικές αρχές της χώρας, με ευθύνες του κυκλώματος για κακουργηματικές πράξεις διαφήμιζε απροκάλυπτα μεταξύ των άλλων δράσεων και των στόχων της εταιρείας και την χορήγηση εγγυητικών επιστολών.

Οι προσφεύγοντες στους δικηγόρους επιχειρηματίες της Πρέβεζας που δεν πήραν εγγυητικές επιστολές ζητούν την επιστροφή των χρημάτων τους αλλά μάλλ.ον είναι αργά.

Νεώτερα στοιχεία θα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Δείτε σε video την συνέντευξη του υπεύθυνου της  εταιρείας IN METRON PC


Δεν υπάρχουν σχόλια: