Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Όταν η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ζητούσε να απαγορεύσουν την συμμετοχή της ''χρυσής αυγής'' στις γιορτές του Σουλίου και αρνήθηκε να την νομιμοποιήσει με την συμμετοχή της, αυτοί επέπλητταν την κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών και καμαρωτοί-καμαρωτοί φωτογραφιζόταν δίπλα στον υπαρχηγό της ναζιστικής συμμορίας και τον ''καραϊσκάκη του Αγρινίου''. Κυρία Στ. Μπραΐμη, και κύριοι Αλ. Καχριμάνη και Ηλ. Θεοδωρίδη, η ''χρυσή αυγή'' δεν ήρθε από το... πουθενά αλλά κάποιοι έριξαν... "νερό στον βασιλικό της"!


Σαν να μην τρέχει τίποτα ποζάρει φάτσα-κάρτα, πρώτη σειρά στα επίσημα ο σημερινός κρατούμενος υπαρχηγός της νεοναζιστικής ''χρυσής αυγής'', Χρήστος Παππάς, μαζί με τον Καραϊσκάκη του Αγρινίου Μπαρμπαρούση.


 Που έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτό; 

Μα φυσικά από τις φετινές γιορτές στο Σούλι , που πραγματοποιήθηκαν με κάθε λαμπρότητα την Κυριακή 26 Μαΐου.

 Βλέπετε δίπλα-δίπλα τους Χρυσαυγίτες  ''καραϊσκάκη'' Μπαρμπαρούση, Χρ. Παππά, την ΠΑΣΟΚτσού  Δήμαρχο Παραμυθιάς Σταυρούλα Μπραΐμη, τον Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον ΔΗΜΑΡίτη  Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Θεοδωρίδη. 

Όλοι μαζί αντάμα, σαν μια ωραία παρέα. Μια καλή οικογένεια! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι ...Κινέζοι και δεν έχουν άδικο!


Και αυτό συνέβηκε, παρότι η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδων Ηπειρωτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ζητούσε να απαγορεύσουν την συμμετοχή της ''χρυσής αυγής'' στις γιορτές του Σουλίου και αρνήθηκε να την νομιμοποιήσει με την συμμετοχή της στις εκδηλώσεις  και αυτοί την επέπλητταν ...και μάλιστα εκφραζόμενοι ειρωνικά...

  Απλά μην ψαχνόμαστε γενικώς και ειδικώς για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.


 Κάποιοι φρόντισαν να την βάλουν στο... κάδρο της επικαιρότητας, όταν οι νεοναζί το είχαν ανάγκη. 

Άλλο αν σήμερα, οι ίδιοι δε θέλουν ούτε να τους βλέπουν! 

Είπατε τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: