Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πόσο Καραβίτης είσαι;;; Επικίνδυνα εκτός τόπου και χρόνου ο σύμβουλος του Στουρνάρα, Ν. Καραβίτης. Δείτε τα video.

Στιγμιότυπο από την εκπομπή

Πλήρης άγνοια των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, έδειξε να έχει ο σύμβουλος του Γιάννη Στουρνάρα, Ν. Καραβίτης, κάτι το οποίο φάνηκε εξηγώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το σκεπτικό της φορολόγησης των ακινήτων.

Ο κ. Καραβίτης είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα των κυνικών τεχνοκρατών που δυστυχώς κυβερνούν τη χώρα, αντιμετωπίζοντας τους Έλληνες πολίτες ως φορολογικά όντα, κινούμενοι σε παράλληλη πραγματικότητα.


Εκτός αυτού, το «σχέδιο» φορολόγησης που εξήγησε ο κ. Καραβίτης φάνηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να είναι το εξής: «Εάν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο, ας μην τον πληρώσει και ...βλέπουμε», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει κανένα απόλύτως σχέδιο στην οικονομική και φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, πέρα από την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων προς τους δανειστές.


«Δείξε μου το ...σύμβουλό σου, να σου πω ποιος είσαι», θα μπορούσαμε να πούμε για τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος καμία ουσιαστική διαφορά δεν έχει από τον κ. Καραβίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραβίτης, ήταν Γενικος Γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, επί υπουργίας Οικονομικών Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη, πριν και αμέσως μετά την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, την εποχή δηλαδή της «δημιουργικής λογιστικής».
Τα λεγόμενα Καραβίτη προκάλεσαν την αντίδραση του Ε. Αντώναρου, πρώην βουλευτή της ΝΔ και κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή:


Δείτε τα video:








Δεν υπάρχουν σχόλια: