Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

"Η Πάργα δημιουργεί"...

"Η Πάργα δημιουργεί"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρώτες ημέρες των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Πάργας στο πλαίσιο του έργου ADRIONART. Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών της περιοχής ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα τη δημιουργία καλλιτεχνικής έκθεσης με πολλά και διαφορετικά εκθέματα στο χώρο του Γενικού Λυκείου Καναλακίου.


adrionartkan


Οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου Πάργας παρακολούθησαν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάργας, της χορευτικής ομάδας «Άθληση & Δημιουργία» της κας Πάντα Χρυσούλας, του Χορευτικού Συλλόγου «Βουβοποτάμου-Μουζακαίϊκων-Κλεισούρας» που επιμελήθηκε ο κ. Ναστούλης Μιχ. καθώς και δύο νεανικών συγκροτημάτων, στα οποία συμμετείχαν στο μεν πρώτο η Ζάκα Χριστίνα και ο Ζάκας Αντώνιος και στο δεύτερο ο Νάκος Ελευθέριος, ο Πανίδης Δημήτριος και ο Σαράκης Γεώργιος.

Ο Δήμος Πάργας ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και σας προσκαλεί και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου , οι οποίες θα περιλαμβάνουν μαθήματα ζωγραφικής από τοπικούς καλλιτέχνες σε μαθητές του Δημοτικού, προβολή θεατρικών παραστάσεων την Τετάρτη το βράδυ, καθώς και παρουσίαση νησιώτικων χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλακίου, υπ' ευθύνη του κ. Σωτηρίου Παύλου, την Πέμπτη.

adrionartkan2

Το έργο ADRIONART υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από την Ε.Ε και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: