Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η σύνδεση του Ακτίου με πτήσεις χαμηλού κόστους και πάλι στο επίκεντρο

Η σύνδεση του Ακτίου με πτήσεις χαμηλού κόστους και πάλι στο επίκεντρο

Νέα συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμικών τουριστικών φορέων των «δορυφόρων» προορισμών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Ακτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας.


Αντικείμενο της συζήτησης, στην οποία έχει κληθεί να συμμετάσχει τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης όσο και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Νίκος Αναγνώστου θα είναι η έναρξη πτήσης χαμηλού κόστους με προορισμό το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Διευκρινίζεται δε ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με την αεροπορική εταιρία και ως εκ τούτου κρίνεται επείγουσα η άμεση λήψη αποφάσεων.

Παράλληλα θα συζητηθεί το προσχέδιο καταστατικού της σύμπραξης των προορισμών του αεροδρομίου του Ακτίου ώστε αυτή να αποκτήσει νομική υπόσταση. Μάλιστα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο οποίος υπογράφει την πρόσκληση, κατά την τελευταία συνάντηση των εκπροσώπων της σύμπραξης που πραγματοποιήθηκε στην Πάργα πρόσφατα, ανέλαβε την σύνταξη του προσχεδίου αυτού το οποίο πρέπει να λάβει την έγκριση-αποδοχή των μελών πριν τεθεί σε εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: