Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στην Ανθούσα

Με μεγάλη επιτυχία η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στην Ανθούσα

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή νέων από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Πάργας πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση υποδοχής της  Ετήσιας Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας -Πάργας  Βασίλειος Χατζής.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον Δήμο Πάργας, η κα Ελένη Κολιοφώτη,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γιαμάς, εκπρόσωποι από όλους τους Συλλόγους, Αθλητικά Σωματεία της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου.


Στην ομιλία  του ο  πρόεδρος του  Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Περικλής Λιάκρης,   αναφέρθηκε στην δράση και τους στόχους του Συλλόγου, ενώ στο χαιρετισμό τους τόσο  η κα Κολιοφώτη όσο και ο κ. Γιαμάς τόνισαν την στήριξή τους στο σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν  επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και ο διευθυντής του ΟΑΕΔ  Δημήτρης Κώτσης.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το Επιμελητήριο Πρέβεζας,  τους χορηγούς, το πλήρωμα του περιπολικού της Αστυνομίας που συνόδεψε τα παιδιά  τα οποία συμμετείχαν στην  λαμπαδηδρομία, το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Κ.Υ Πάργας, το λιμενικό σώμα καθώς και το τουριστικό γραφείο kanaris travel όπου διέθεσε λεωφορείο για την μεταφορά των λαμπαδηδρόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας θα ενισχύσει με αγορά  αναλώσιμων υλικών το Κ.Υ της Πάργας καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Ανθούσας.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου με εθελοντικές αιμοδοσίες στις 20 Οκτωβρίου και στις 2 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: