Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Χιλιάδες υπογραφές για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Χιλιάδες υπογραφές για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Περισσότερες από 5000 υπογραφές έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Επιτροπή Αγώνα Υγείας Πρέβεζας υπέρ του Ψηφίσματος για την αναβάθμιση της Υγείας και του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Στρατής Βουγέλης η ανταπόκριση των πολιτών ήταν μεγάλη και ο αριθμός των υπογραφών αναμένεται να αυξηθεί μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία που είναι η 6η Μαρτίου, οπότε και θα μπορεί να αποτυπωθεί η ακριβής εικόνα από την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Σύμφωνα με τον κ. Βουγέλη οι πολίτες έσπευσαν να υπογράψουν το ψήφισμα δηλώνοντας έτσι την μεγάλη τους ανησυχία για το μέλλον του Νοσοκομείου και την δημόσια δωρεάν υγεία γενικότερα.

Πλέον έχοντας στα χέρια της το ισχυρό χαρτί των χιλιάδων υπογραφών η Επιτροπή απέστειλε ήδη αίτημα συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ενώ στον σχεδιασμό συμπεριλαμβάνεται και η πραγματοποίηση μεγάλη συγκέντρωσης στην Πρέβεζα.
Να θυμίσουμε ότι η Επιτροπή μέσα από το ψήφισμα καλεί κάθε πολίτη της Πρέβεζας να στηρίξει τα αιτήματα για Δημόσιες, πλήρεις, δωρεάν και υψηλού επίπεδου υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους , χωρίς χαράτσια και αποκλεισμούς, για την αναβάθμιση του υπάρχοντος Δημόσιου Νοσοκομείου Πρέβεζας και των Κέντρων Υγείας στο νομό μας. Για καμία συρρίκνωση ή κατάργηση υπηρεσιών , τμημάτων, κλινικών του υπάρχοντος Νοσοκομείου ή μείωση του προσωπικού του και για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου δημόσιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα , πλήρως εξοπλισμένου και κατάλληλα στελεχωμένου που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: