Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η αγορά-ξεπούλημα από τον Εμίρη του Κατάρ....Τα έξι νησιά, οκτώ εκατομμύρια ευρώ!!!!

Η αγορά του αιώνα από τον Εμίρη του Κατάρ....Τα έξι νησιά, οκτώ εκατομμύρια ευρώ!!!!

Παρακολουθούμε εδώ και πολλούς μήνες, τις "προσπάθειες" της Κυβέρνησης για την βελτίωση των οικονομικών δεικτών.


Οι "προσπάθειες" αυτές περιλαμβάνουν, μείωση μισθών - συντάξεων, αύξηση της φορολογίας, αύξηση των λογαριασμών και αποκρατικοποιήσεις ή (με πιο επικοινωνιακούς όρους) εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας....

Τύφλα να έχει ο κ. Μπαμπινιώτης δηλαδή!!!!



Και επειδή υπάρχουν πολλοί Κυβερνητικοί Βουλευτές που είναι υπερασπιστές αυτής της εκμετάλλευσης και αντιδρούν σε φράσεις όπως ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα θέλαμε να τους ρωτήσουμε το εξής:



Πώς λέγεται η αγορά έξι νησιών στην θαλάσσια περιοχή της Ιθάκης, από τον Εμίρη του Κατάρ, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ;



Εάν αυτό ΔΕΝ είναι ξεπούλημα, τότε ζητάμε συγνώμη και θα υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης, για την ανάκαμψη και ευημερία της χώρας.
Όμως επειδή αυτό είναι ο ορισμός του ξεπουλήματος (σκεφτείτε ότι με τόσα χρήματα, αγοράζεις δεν αγοράζεις οκτώ στρέμματα οικοπέδου πρώτο κύμα στη Χαλκιδική), θα έπρεπε δημοσιογράφοι όπως ο κ. Ευαγγελάτος ή ο κ. Παπαδημητρίου να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην υποστήριξή τους προς την εν λόγω αγοραπωλησία.
Εκτός και αν θεωρούν, πως μαζί με το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, τα έξι νησάκια πηγαίνουν δώρο....
Υ.Γ.: Θα το γράφουμε, μέχρι να καταλάβετε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είμαστε υπερ των επενδύσεων στην Ελλάδα, προς όφελος του Ελληνικού Κράτους και των πολιτών του. Μέχρι στιγμής όμως, το μόνο που βλέπουμε είναι ξεπούλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: