Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κέφι και χορός μέχρι αργά το απόγευμα, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, στην ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αποδήμων ΗπειρωτώνΛάκκας Σουλίου.

p1

Μέχρι αργά το απόγευμα κράτησε το κέφι και ο χορός στην ετήσια εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 24 Μαρτίου το μεσημέρι η Ομοσπονδία Αποδήμων Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, στο κοσμικό κέντρο «ΜΕΛΩΔΙΑ».

Οι οικονομικές δυσκολίες που μαστίζουν όλους μας, παρότι που το κόστος για την εκδήλωση δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, σε συνδυασμό με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, παρότι ενήργησαν αποτρεπτικά για την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας στην εκδήλωση, δεν εμπόδισαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης και την ικανοποιητική συμμετοχή των Λακκασουλιωτών.

p2

Το κέφι και ο χορός τόσο από τα μέλη του χορευτικού της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, όσο και από τους υπόλοιπους συμπατριώτες που δεν άργησαν να πλαισιώνουν το χορευτικό, κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα ικανοποιώντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κ. Ευάγγελος Παππάς, σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία Λάκκας Σουλίου, όπως και όλοι οι πολιτιστικοί φορείς στην εποχή μας, ενώ καυτηρίασε ως έναν βαθμό και την απουσία πολλών συμπατριωτών από το πλευρό των πολιτιστικών φορέων, σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, που οι ανάγκες είναι πιεστικές και μεγάλες.

p3

Εξέφρασε την άποψή ότι θα πρέπει να ανοίξει άμεσα μία συζήτηση ανάμεσα στα μέλη όλων των πολιτιστικών φορέων της Ηπείρου με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, για την αξιολόγηση της διαμορφωθείσας κατάστασης και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου τους. Μάλιστα στους κόλπους της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου δεσμεύτηκε ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει κατά την προσεχή γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο.

p4

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας κ. Γεώργιος Οικονόμου ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο διεθνές οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον, τόνισε την ανάγκη για αγώνα και ζήτησε την ενότητα και τη στήριξη όλων των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων Ηπειρωτών.

p5

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κωνής, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΣΕ και Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου κ. Κώστας Ζηκόπουλος,ο αναπληρωτής Ταμίας της ΠΣΕ κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου κ. Νίκος Τζιότζιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών κ. Χρήστος Τζιάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Λαυρεωτικής κ. Μανώλης Λαμπρίδης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας κ. Γρηγόρης Ζιάκκας, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κ. Γιώργος Λαμπίδης, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας, αλλά και πολλοί συμπατριώτες μας με τους φίλους τους.

p6

Όλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους του κλαρίνου του σπεσιαλίστα του είδους Γιώργου Χαλιγιάννη. Τραγούδησαν οι: Γιώργος Τζίμας, Παντελής Σούλης, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Λάζαρος Τσαμπάς, η μεγάλη κυρία του δημοτικού και του ηπειρώτικου τραγουδιού Ντίνα Αλεξοπούλου και η φερέλπιδα τραγουδίστρια από την Σαμψούντα Πρέβεζας Μαρία Λωλού.

Η Ομοσπονδία Λάκκας Σουλίου σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους μουσικούς και τους τραγουδιστές, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: