Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2013 ξεκίνησε!!!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2013 ξεκίνησε!!!
Το σύνθημα για την έναρξη των φετινών καρναβαλικών εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε με τον πιο δυναμικό τρόπο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, βάζοντας την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή σε ρυθμούς Αποκριάς!


Η αρχή έγινε την Παρασκευή με τον Κόκκινο Χορό στο Memories Bar και συνεχίστηκε χθες στο πλακόστρωτο της Οδού Μπάλκου με την επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

kom

Χαρούμενοι και πιο κεφάτοι από ποτέ οι φίλοι και τα μέλη του Κομιτάτου δεν πτοήθηκαν από το δυνατό αέρα και το κρύο και «έστησαν» ένα αποκριάτικο πάρτι στο κέντρο της πόλης με μια σειρά από μουσικά και χορευτικά σχήματα που ζέσταναν για τα καλά τη γιορτινή ατμόσφαιρα!

kom 2

Ο Χορευτικός όμιλος «Πρέβεζα» του Γιάννη Θάνη, ο σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη, το δεύτερο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας με υπεύθυνη την κα Ιουλία Λύρου, η Χορευτική Ομάδα Ζούμπα και Λάτιν της Μαριέττας Γκούμα, η πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό τη διάδοση και τη σωστή εκμετάλλευση της χορευτικής παράδοσης της Νοτίου Αμερικής , του Αργεντίνικου Τάνγκο καθώς και της Νοτίου Ευρώπης PA' BAILAR και το χορευτικό του συλλόγου του Αγίου Θωμά (Χοροδιδάσκαλος Γιώτα Ροντογιάννη) ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί, συμβάλλοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σε μια διασκεδαστική τελετή έναρξης που απόλαυσαν μικροί αλλά και μεγάλοι καρναβαλιστές!

kom 5

Οι ψιχάλες που άρχισαν να πέφτουν στο τέλος της εκδήλωσης δεν πτόησαν τους καρναβαλιστές που συνέχισαν το πάρτι στο Prevere, υπογραμμίζοντας πως τα καιρικά φαινόμενα δεν θα σταθούν εμπόδιο στο Καρναβαλικό Κομιτάτο και φέτος όλοι οι καρναβαλιστές έχουν βάλει στοίχημα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

kom 25

Τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων παίρνει σήμερα η «Άσωτη Γιορτή» στο Piccolo, στο ύψος του παλιού ΚΤΕΛ λίγο μετά τις 20:30 όπου θα κυριαρχήσουν η αποκριάτικη μουσική, οι στιγμές χαλάρωσης ,δωρεάν σουβλάκια από τους χορηγούς της εκδήλωσης και κρασί.

kom 33

Οι ψησταριές θα πάρουν φωτιά, τα γέλια θα δώσουν και θα πάρουν και η Κυριακή του Ασώτου, θα εορταστεί με μοναδικό τρόπο από τους συμμετέχοντες στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, λίγο πριν τη στροφή για την τελική ευθεία που περιλαμβάνει: περιήγηση των Καρναβαλιστών (Παρασκευή 8/3/2013), την ποδαράτη παρέλαση (Σάββατο 9/3/2013) και την αποκριάτικη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (16/3/2013).

kom 7




Δεν υπάρχουν σχόλια: