Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κερασοβιτών Πωγωνίου «Βασιλόπιτα- Χορός 2013», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο PALACE HOTEL, Λ. Ποσειδώνος 4, έναντι Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Ιστιοπλοϊας, Γλυφάδα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητάς μας, στο πλαίσιο των καταστατικών της σκοπών και εν όψει του νέου έτους 2013, σύμφωνα με τις πατροπαράδοτες λαϊκές παραδόσεις της πολύ ευαίσθητης ακριτικής μας επαρχίας, του όμορφου Πωγωνίου, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κερασοβιτών «Βασιλόπιτα- Χορός 2013», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, ώρα 12:30 το μεσημέρι.


Η Αδελφότητά μας εγγυάται και φέτος την πολύ καλή διασκέδασή μας με άψογο σέρβις, με εξαιρετικά πλούσιο και καλόγουστο μενού και φυσικά με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από την παραδοσιακή ορχήστρα του συμπατριώτη μας Βαγγέλη Κώτσου από τα Κτίσματα Πωγωνίου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ανωτέρω εκδήλωση είναι η κορυφαία χειμερινή γιορτή, η πρώτη σε μια σειρά άλλων για το 2013, για το Κεράσοβο, τους Κερασοβίτες και τους φίλους του χωριού μας.
Είναι ακόμα γεγονός ότι είναι η μοναδική μέσα στο χειμώνα εκδήλωσή μας, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να συναντιόμαστε, να ανταλλάσσουμε ευχές, να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας, να σφυρηλατούμε ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ μας και να γαλουχούμε τους νεότερους με τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μια ακόμα ενωτική συγκέντρωση, στην οποία πρέπει να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, μονοιασμένοι, αγαπημένοι.

Θεωρούμε λοιπόν πως έχουμε χρέος να παρευρεθούμε ΟΛΟΙ στην εκδήλωση της Αδελφότητάς μας στις 10 Μαρτίου του 2013, αφού έτσι τιμούμε το Κεράσοβο, το Πωγώνι, την Ήπειρο, την Αποδημία, εμάς τους ίδιους σε τελευταία ανάλυση. Ελάτε λοιπόν αγαπητοί συγχωριανοί, συμπατριώτες, αναγνώστες της εφημερίδας και φίλοι μας στην καλαίσθητη αίθουσα του "PALACE HOTEL" (Λ. Ποσειδώνος 4, έναντι ολυμπιακών εγκαταστάσεων ιστιοπλοΐας, Γλυφάδα, στάση τραμ «Κέντρο Ιστιοπλοΐας», τηλέφωνο 210 8948361), στις 10 Μαρτίου 2013, 12:30 το μεσημέρι, πάμε όλοι μαζί να κόψουμε την πίτα μας, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε, πράγμα απαραίτητο στις δύσκολες στιγμές που άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο περνάει, συσφίγγοντας παράλληλα τους δεσμούς μεταξύ μας και με τη γενέτειρα. Ας μην ξεχνάμε πως οι Αδελφότητες στήριξαν τόσο τα χωριά όσο και τους απόδημους σε παλαιότερες δύσκολες εποχές.

Για αυτό λοιπόν να μη λείψει κανείς!


Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια: