Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αφιερωμένο στους κ.κ. Αλ. Καχριμάνη και Στρ. Ιωάννου. 11 αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους φέρνει ο Τατούλης στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτα - Αντίθετα αυτοί, ούτε μία στα Γιάννενα!!!


Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και της Καλαμάτας μοιάζουν αρκετά, ενώ είναι ανάμεσα στα 22 από τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας τα οποία ετοιμάζεται η κυβέρνηση διαμέσου του ΤΑΙΠΕΔ να εκχωρήσει σε ιδιώτες. Όμως ήδη στην Πελοπόννησο ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνα Νικολάκου, έχοντας κάνει όλο το χειμώνα όλες τις απαιτούμενες ενέργεις και κυρίως ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς να προωθήσουν τη συνεργασία με 11 αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, που θα φέρουν στη Μεσσηνία τουρίστες από κάθε γωνιά της Ευρώπης, συνδέοντας το αεροδορόμιο Καλαμάτας με προορισμούς από το Ισραήλ μέχρι το Όσλο.


Τι κάναμε εμείς στην Ήπειρο για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων αλλά και διαπεριφερειακά με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το αεροδρόμιο του Ακτίου; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Κατά τα άλλα, στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και ο αρμόδιος για τον τουρισμό Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, προωθούν την έλευση τουριστών στην Ήπειρο!!! 

Τους αφιερώνουμε τα προγράμματα πτήσεων που έχουν κατατεθεί στην Αρχή Συντονισμού Πτήσεων του αεροδρομίου της Καλαμάτας: Η EASY JET θα πραγματοποιεί πτήσεις από και προς Λονδίνο κάθε Τρίτη και Σάββατο, από 9/7 έως 26/10/13. H RAYAN AIR (εταιρεία χαμηλού κόστους), η οποία επίσης δραστηριοποιείται για πρώτη φορά, θα πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το Μιλάνο Ιταλίας κάθε Τρίτη και Σάββατο, από 2/4 έως 26/10/13. Η ΤHOMAS COOK θα εκτελεί πτήσεις από και προς το Λονδίνο και Μάντσεστερ Ην. Βασιλείου, από 26/5 έως 29/9/13 σε Λονδίνο και από 5/5 έως 29/9/13 σε Μάντσεστερ. Η TRANSAVIA AIRLINES θα εκτελεί πτήσεις από και προς το Άμστερνταμ Ολλανδίας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από 22/4 έως 7/10/13. Η AUSTRIAN θα εκτελεί πτήσεις από και προς τη Βιέννη Αυστρίας κάθε Κυριακή, από 19/5 έως 29/9/13. Η SKANDINAVIAN θα εκτελεί πτήσεις από και προς το Όσλο Νορβηγίας κάθε Σάββατο, από 18/5 έως 12/10/13. Η TRAVEL SERVICES θα εκτελεί πτήσεις από και προς την Πράγα Τσεχίας με συχνότητα ανά δεκαήμερο, από 17/6 έως 30/9/13. Η NIKI AIRLINES θα εκτελεί πτήσεις από και προς τη Βιέννη Αυστρίας, από 16/5 έως 3/10/13. Η GERMANIA AIRLINES εκτελεί πτήσεις από και προς το Λονδίνο Ην. Βασιλείου, από 26/5 έως 13/10/13. Η URAL AIRLINES θα εκτελεί πτήσεις από και προς την Αγ. Αικατερίνη (Ekaterinigbourg) Ρωσίας, από 28/5/13 έως 1/10/13. Η ASTRA AIRLINES θα εκτελεί πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη καθημερινά, εκτός Τρίτης, σε όλη τη διάρκεια του θερινού ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: