Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στο ρυθμό του τελικού βόλευ Παναθηναικού - Ολυμπιακού η πόλη της Πρέβεζας.



Τον τελικό βόλεϊ γυναικών, μεταξύ των ομάδων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο η Πρέβεζα. Η πόλη ζει στο ρυθμό του αγώνα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα για την Ήπειρο.
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας την μεγάλη αθλητική οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ.
Για πρώτη φορά ο Δήμος Πρέβεζας δηλώνει την παρουσία του σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό όχι μόνο για το άθλημα αλλά και για την περιοχή που την φιλοξενεί και συμπίπτει με τα 100 χρόνια ελεύθερης Πρέβεζας.

Αγαπητοί συμπολίτες ,κάτοικοι της Πρέβεζας αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας αλλά και εσείς φίλες και φίλοι της Πρέβεζας σας καλώ το Σάββατο 7 Απριλίου να με συντροφεύσετε στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε μαζί το εξαιρετικό αγωνιστικό θέαμα που θα μας προσφέρουν οι κορυφαίες αθλήτριες που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη μακρά και καρποφόρα συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα τις επιτυχημένες διοργανώσεις που απολαμβάνουν αθλητές και κοινό», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

Εν τω μεταξύ, μετά από σύσκεψη που έγινε οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις έξι και μισή το απόγευμα στο κλειστό της Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε πως όλες οι προσκλήσεις που θα διατεθούν θα είναι προσωπικές και ονομαστικές.

Θα αναγράφουν τον αριθμό ταυτότητας του κατόχου και δεν μεταβιβάζονται, ενώ είναι αριθμημένες και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη θέση στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου.
Οι προσκλήσεις θα σταλούν στη ΓΑΔΑ για έλεγχο και ύστερα στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας για να σφραγιστούν. Η παράδοσή τους στους κατόχους θα γίνει στην Πρέβεζα, ενώ η προσέλευση στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 16.00.

Να σημειωθεί πως θα διατεθούν 30 προσκλήσεις στο δήμο Πρέβεζας, 25 στην περιφέρεια και από 20 στους φίλους των δύο ομάδων, 15 σε συγγενείς αθλητριών και μελών των προπονητικών επιτελείων των δύο ομάδων και από 5 σε μέλη των διοικήσεων των δύο συλλόγων. Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα μοιραστούν σε σχολεία της Πρέβεζας και αθλητικά σωματεία της περιοχής.

www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: