Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μήνυμα του υποψήφιου της Ν.Δ. στην Πρέβεζα, Στέργιου Γιαννάκη.



Αγαπητοί συμπολίτες, σ' αυτήν την τη δύσκολη συγκυρία με αίσθημα μεγάλης ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόκληση της Ν.Δ. να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό μας.


Πιστεύω στην πορεία και την ορθότητα του Αντώνη Σαμαρά, την δικαίωση των λόγων και των πράξεων του αυτά τα δυόμισι χρόνια. Έχω την βεβαιότητα ότι υπάρχει πολιτική πέρα απ' αυτή που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ότι μπορούμε να διεκδικούμε το δικαίωμα στην εθνική διέξοδο, την ελπίδα και την προοπτική.

Με τη δέσμευση να παραμένω σταθερά δίπλα σας σε όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας, με τη σιγουριά ότι απαιτείται ένας νέος τρόπος άσκησης της πολιτικής για να υπάρξει η προαπαιτούμενη ανάταξη και ανασυγκρότηση της Χώρας αλλά και η πρόοδος και η ευημερία του Νομού μας ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Το γραφείο μου- Λ. Ειρήνης 23 στην Πρέβεζα (άνωθεν παλαιού Κτελ) παραμένει στη διάθεση σας για να μοιραστούμε μαζί τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για τα προβλήματα του τόπου μας.

Είναι η ώρα να τολμήσουμε μαζί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: