Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση Ενωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Πρέβεζα ο τελικός κυπέλλου γυναικών 2012 μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.  Να συγχαρώ τις δύο ομάδες του Παναθηναϊκού & του Ολυμπιακού και τη κάθε μία αθλήτρια ξεχωριστά για τη μοναδική αναμέτρηση που μας προσέφεραν και με την παρουσία τους μάγεψαν τη πόλη της Πρέβεζας.
Κύριος συντελεστής στην επιτυχημένη αυτή η διοργάνωση ήταν η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας με την άψογη φιλοξενία των αθλητριών των ομάδων, τους δημοσιογράφους και τους επισήμους της διοργάνωσης.  Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας με την συνεισφορά της στο τομέα της φιλοξενίας αλλά και τη προβολής της Πρέβεζας, κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο την Πρέβεζα σε ολόκληρη την Ελλάδα για ακόμη μια φορά.
Να συγχαρώ την ΕΤ3 για την άριστη τηλεοπτική μετάδοση δίνοντας τη  δυνατότητα να προβληθεί η Πρέβεζα σε εκατοντάδες χιλιάδες θεατές  αλλά και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που αρθρογράφησαν με τα καλύτερα σχόλια για την πόλη μας, και την αναμέτρηση του τελικού.
Να  ευχαριστήσω το Δήμο Πρέβεζας και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ.Χρήστο Μπαϊλη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσης κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον Διευθυντή της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ.Σπηλιάκο Χάρη, τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΕ κ.Απόστολο Βέτσα, τον πρόεδρο του Α.Ο.Πρέβεζας κ.Δημήτρη Παρασκευά ,την εταιρεία iframe  και τον Κωνσταντίνο Κολιό για την άψογη συνεργασία. Επίσης συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στον αστυνομικό διευθυντή κ.Ιωάννη Ρίζο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τη φύλαξη των αποστολών των ομάδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους φιλάθλους της Πρέβεζας  και τους φιλάθλους εκτός της πόλης που αγκάλιασαν το γεγονός με ιδιαίτερη θέρμη και παρέδωσαν μαθήματα ευπρεπισμού και  πολιτισμού  καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Επίσης οι ξενοδόχοι και γαστρονόμοι της πόλης που συμμετείχαν ενεργά στην υψηλού επιπέδου φιλοξενία και διατροφή είναι: Dioni Boutique, Esperanza, Minos Hotel, Preveza City, Captains House, Zikas Hotel, Kalamitsi Hotel και για διατροφή τους: Ψάθας, Λυχνάρι και την χορηγία τους σε διατροφή  τα κρεοπωλεία Γιολδάσης-Παπαδόπουλος , Παπαμάνος, τα οπωροπωλεία Γκόπης και  Κατζιώτης, το ανθοπωλείο Στύλος  & Βέργος και τα Αρτοποιεία Σπυράκος . Σημαντική η συνεισφορά του ΚΤΕΛ Πρέβεζας για την μετακίνηση των αθλητριών.
Να τονίσουμε πως ήταν ένα τεράστιο γεγονός για την προβολή του τόπου μας , ανεβάζοντας ψηλά το πήχη και η υπόσχεση μας είναι πως η Ένωση Ξενοδόχων θα είναι πρωταγωνιστής και σε άλλες διοργανώσεις ανάλογου βεληνεκούς που σκοπό έχουν την προβολή της Πρέβεζας. Επίσης, σημαντική παράμετρος είναι η συλλογική στρατηγική απ’ όλους τους φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρηματίες και από τον καθένα ξεχωριστά για την διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων,, συμμετέχοντας εθελοντικά στη συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα φέρνοντας τη Πρέβεζα στη πρώτη γραμμή τουριστικής προβολής.
Το κλειδί για τις επιτυχίες είναι οι συνεργασίες…

Πολύκαρπος Χαλκίδης Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: