Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Σε Φιλιππιάδα και Άρτα το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις τον Ιούνιο.



Το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α στην τελευταία συνεδρίαση του στην Αθήνα έκανε δεκτή την εισήγηση της επιτροπής Πρωταθλημάτων και του Προέδρου Δημήτρη Παππά για τη διεξαγωγή του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος σε Φιλιππιάδα και Άρτα.

Συγκεκριμένα στη Φιλιππιάδα θα γίνουν οι κατηγορίες για Αγόρια - Κορίτσια 14 & 16 ετών ενώ στην Άρτα οι κατηγορίες για Αγόρια - Κορίτσια 12 & 18 ετών.

Το Πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο, θα έχει διάρκεια έξι (6) ημέρες, ενώ η συμμετοχή προβλέπεται να ξεπεράσει τους 600 αθλητές! Ικανοποιήθηκε έτσι το αίτημα των Προέδρων των συλλόγων και των Δημάρχων των ανωτέρω πόλεων.

Για το παγκόσμιο Πρωτάθλημα I.T.F τον Ιούλιο επελέγη η Κέρκυρα και πιθανώς η Πρέβεζα αν υπάρξει εμπρόθεσμη απάντηση του Δήμου Πρέβεζας σε έγγραφο αίτημα της Γ.Ε.Πρέβεζας.

Εφ όσον γίνουν δεκτά τα αιτήματα του συλλόγου από τον Δήμο , η πόλη της Πρέβεζας θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις και το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα του 2013.

Τέλος τα επόμενα Ενωσιακά Πρωταθλήματα για το 2012 θα γίνουν, σε Ιωάννινα (Μάιο) , σε Κέρκυρα ( Ιούνιο) και σε Ηγουμενίτσα ( Οκτώβριο).

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: