Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για το Δημήτρη Κατσιπανέλη



Ας ψηφίσουμε πρόσωπα που μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας

Άρχισε και  επίσημα πλέον τον προεκλογικό του αγώνα ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Δημήτρης Κατσιπανέλης, ο οποίος δήλωσε ότι  στη διάρκεια αυτής της σύντομης αλλά και εντατικής προεκλογικής εκστρατείας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες του Νομού και ιδιαίτερα με τους νέους και τις νέες της περιοχής μας για να τους μεταφέρει τις απόψεις, τις θέσεις  και  το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να τους ζητήσει  να εμπιστευθούν τους νέους ανθρώπους στην πολιτική που το καθαρό τους πρόσωπο,  τα καθαρά χέρια  και ο καθαρός τους λόγος είναι απαραίτητο ζητούμενο  σ΄ αυτή τη  δύσκολη αναμέτρηση, της 6ης Μαΐου.
Το πρωί της Πέμπτης είχε συνάντηση με την π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Tρικάλων κ. Σούλα Μερεντίτη, επιφορτισμένη με την προετοιμασία της προεκλογικής ομιλίας του Βαγγέλη Βενιζέλου, την Κυριακή 22 Απρίλη στα Γιάννενα.
Αργότερα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες και φίλους του επισκέφτηκε τους θεσμικούς παράγοντες,  αλλά και πολίτες στους χώρους δουλειά τους στο Λούρο, την Τύρια και το Θεσπρωτικό και συνομίλησε  μαζί τους. Ενημερώθηκε για τις αγωνίες και τα προβλήματα τους και τόνισε «κατανοώ απόλυτα την αγανάκτησή σας και την οργή σας για τα λάθη του παρελθόντος, όμως, το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που η δυναμική της ανανέωσής του βρίσκεται στα χέρια σας».  Εσείς, είπε, μπορείτε να κάνετε την οργή, προοπτική  για τον τόπο μας με το να επιλέξετε, αυτούς που η πορεία τους δεν  έχει σχέση με το χθες, αυτούς που θα παλέψουν για κάτι καινούριο.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Ριζοβούνι, Παπαδάτες και το Γαλατά, όπου άκουσε από τους κατοίκους τα καθημερινά προβλήματα του τόπου τους σε σχέση με τις υποδομές, για την ανεργία των παιδιών  τους, τις ανησυχίες τους για την έλλειψη προοπτικής απασχόλησης,  για τις συντάξεις που μειώθηκαν και ανέφερε « Το μνημόνιο δεν είναι ιδεολογία. Με τις πράξεις και τις παραλείψεις μας, δεν κατορθώσαμε να προχωρήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά σε πολιτικές που θα ήταν λιγότερο ισοπεδωτικές, περισσότερο δίκαιες για την κατανομή των βαρών της κρίσης, δεν αποφύγαμε τις οριζόντιες περικοπές» και συνέχισε «Σ΄ αυτές τις εκλογές, ας ψηφίσουμε όμως χωρίς θυμό. Ας ψηφίσουμε με βάση την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου, γι΄ αυτούς που μπορεί να εγγυηθούν τους μισθούς και τις συντάξεις σας. Εμείς, όμως δεν πρόκειται να χαϊδέψουμε αυτιά και να πούμε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα την επόμενη μέρα» και κατέληξε λέγοντας « Σας ζητώ  να εμπιστευθείτε πρόσωπα που μέσα από καθαρές διαδρομές μπορούν και μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, είναι νέοι στην πολιτική και έχουν διάθεση να σταθούν δίπλα σας για να μη πάνε χαμένες οι θυσίες. Αυτά, στις μέρες μας που ζούμε, δεν είναι πάντα αυτονόητα».
Στη συνέχεια δέχτηκε εκπροσώπους φορέων και φίλους του στο Πολιτικό του γραφείο και συνομίλησε μαζί τους ζητώντας τους να κινητοποιηθούν, αναλογιζόμενοι το πιεστικό διάστημα  μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών,

Δεν υπάρχουν σχόλια: