Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πολιτική δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας, κ. Περικλή Βασιλάκη .



Για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος, απαιτούνται άμεσα πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν απόλυτη  διαφάνεια. 

Θεωρώ απαραίτητο και προτείνω να θεσμοθετηθεί η υποχρέωση των  υποψήφιων βουλευτών να δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Για όσους μάλιστα, από θέσεις που κατείχαν στο παρελθόν, έχουν χειριστεί δημόσιο χρήμα, η υποχρέωση αυτή πρέπει να ξεκινά από την πρώτη ημέρα που κατείχαν δημόσιο αξίωμα και να φτάνει έως σήμερα.

Στην αφετηρία της νέας πορείας του ΠΑΣΟΚ, ο  Βαγγέλης Βενιζέλος έχει διακηρύξει την απόφασή του η σχέση μας με την κοινωνία  να στηρίζεται στην ειλικρίνεια.  Η πρότασή μου συνεισφέρει στην κατεύθυνση αυτή και  είμαι βέβαιος ότι θα υιοθετηθεί από όλους. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν εννοεί; Ποιόν εννοεί; Γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα; Σίγουρα δεν εννοεί την Σμπόνια, τι περιουσία μπορεί να έχει αυτή άλλωστε. Μάλλον ούτε τον Κατσιπανέλη που δεν έχει κατηγορηθεί για κατοχή βίλας και μεγάλων καταθέσεων στις Τράπεζες. Ούτε βέβαια τον εαυτό του, εξάλλου διάγει βίον λιτό. Ποιός μένει; Πέστα ξεκάθαρα ρε Βασιλάκη και όχι δια της τεθλασμένης. Αν και δεν θα σε ψηφίσω, γιατί αποφάσισα να ψηφίσω το νέο κορίτσι, την γουστάρω την δήλωση σου.
Όσον αφορά το romianews ελπίζω αυτό που γράφω να το αναρτήσει και όχι να το πετάξει στον σκουπιδοντενεκέ, όπως έκανε με άλλο σχολιό μου. Εντάξει κ. Ευθυμίου;

ROMIANEWS είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη, ευχαριστώ για την επικοινωνία.Δεν πετάω στο σκουπιδοτενεκέ ποτέ σχόλια αναγνωστών, εκτός και αν είναι άκρως υβριστικά ή χυδαία. Όπως βλέπεις δεν κρύφτηκα από την αρχή λειτουργίας αυτού του blog, δημοσιεύοντας το όνομά μου και το τηλεφωνό μου.