Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφια η δικηγόρος Χριστίνα Σπάκα στην Άρτα.



Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τους χειρισμούς του (πολιτικά) ανεπρόκοπου!

Επίσημη είναι η διάψευση της νεαρής δικηγόρου Χριστίνας Σπάκα, για την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Άρτας. Η «Γ» μίλησε πριν λίγο μαζί της και μας επεσήμανε ότι απ' το πρωί είχε ενημερώσει τους παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, ότι ναι μεν είναι τιμητική η πρόταση που της έγινε, αλλά η ίδια δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια.


Όπως είναι λογικό, το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον σε αναζήτηση άλλης γυναίκας υποψήφιας για το νομό Άρτας και το γεγονός ότι ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφια, η οποία είχε ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια, προσθέτει ένα επί πλέον κόστος στην προσπάθεια προετοιμασίας του κόμματος για τις εκλογές. Κόστος το οποίο θα φανεί εις το πολλαπλάσιον, τις επόμενες ημέρες.



Βεβαίως οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, δεν διαβάζουν ΓΝΩΜΗ, για να ξέρουν τι κάνουν και πλέον καλούνται να πληρώσουν την επιπολαιότητα του. παράγοντα, τον οποίο εμπιστεύτηκαν, για να κλείσει το ψηφοδέλτιο.



Μόλις την περασμένη Δευτέρα στο gnomiartas.gr είχαμε προβλέψει την εξέλιξη αυτή, αλλά οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, φάνηκε πως προτιμούσαν «τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα» του (πολιτικά) ανεπρόκοπου παράγοντα, παρά την αλήθεια, την οποία με κάθε τρόπο φροντίσαμε να κάνουμε γνωστή.



Σημειώναμε λοιπόν μόλις την περασμένη Δευτέρα: «Απευθύνθηκαν σε ανίκανο (πολιτικά βέβαια) παράγοντα της περιοχής, ο οποίος με την αλαζονεία που τον διακρίνει, παρουσιάστηκε σίγουρος ότι θα κλείσει το ψηφοδέλτιο. Οι ημέρες περνούσαν και τα αποτελέσματα δεν υπήρχαν για να έχουν και οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, κάτι να συζητήσουν. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι του χεριού του, κάποιες νέες, οι οποίες τον βοήθησαν προεκλογικά, αλλά δεν δείχνει να τις πείθει. Για να το πούμε απλά. Όπου απευθύνεται «τρώει πόρτα»! Και απλά αραδιάζει ονόματα, στους αρμόδιους του ΠΑΣΟΚ, οι ημέρες περνούν και το πιο πιθανό είναι στην ανακοίνωση που θα γίνει στο Εθνικό συμβούλιο της Μεγάλης Τετάρτης, η θέση της γυναίκας υποψηφίου για το νομό Άρτας να μείνει κενή, οπότε θα αναζητηθούν αλλού λύσεις».


Βέβαια, είχαμε προβλέψει ότι η θέση της γυναίκας θα μείνει κενή. Όμως προτιμότερο (για το ΠΑΣΟΚ) θα ήταν να παραμείνει κενή, παρά να μπει το κυβερνητικό κόμμα, στην διαδικασία των διαψεύσεων, η οποία αν μη τι άλλο, δείχνει έλλειψη σοβαρότητας.


Τώρα ας τρέξουν να βρουν την γυναίκα υποψήφια και ας πληρώσουν το κόστος της ανακοίνωσης, που δεν είχε βάση στην πραγματικότητα. Και ας μάθουν στην συνέχεια, να εμπιστευτούν εκ νέου τον συγκεκριμένο παράγοντα.



www.gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: